Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Την συμπεριφορά ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Διαβατού καταγγέλει η ομάδα της Νάουσας για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι κυπέλλου. Στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής: «Καταγγέλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων του Ατρόμητου Διαβατού στον αγώνα της 24-02-2010 με την ομάδα μας για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ημαθίας.
Για ακόμη φορά το γήπεδο του Διαβατού έκανε την ζούγκλα να ωχριά μπροστά στο θέαμα που αντικρίσαμε. Φαίνεται ότι οι ανωτέρω δεν διδάχτηκαν τίποτε από το πρόσφατο παρελθόν τους, που τους οδήγησε στον υποβιβασμό της ομάδος τους σε κατώτερη κατηγορία και θέλησαν να μας αποδείξουν το πόσο (Ατρόμητοι) είναι.
Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που έπρεπε να είναι γιορτή, μετατράπηκε σε ρίνγκ, αφού το μόνο που ενδιέφερε τους ποδοσφαιριστές του Διαβατού ήταν να εξυβρίσουν και να αποδεκατίσουν με το αντιαθλητικό παιχνίδι τους την ομάδα μας. Το (κερασάκι) στην τούρτα αποτέλεσαν οι 40-50 φίλαθλοι τους, που ως μαινόμενοι ταύροι και μετά από χρήση άφθονου αλκοόλ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να δείξουν τις πυγμαχικές τους ικανόνητες στους ποδοσφαιριστές μας, πιστεύοντες ότι θα λυγίσουμε στην βία και στις απειλές τους, για να τους χαρίσουμε το παιχνίδι.
Όλα τα παραπάνω θα είχαν αποφευχθεί, αν η διαιτησία του κ. Μαλούτα από την αρχή στεκόταν στο ύψος της. Έδειξε μοναδική αδυναμία στον πειθαρχικό έλεγχο με αποτέλεσμα όταν έγινε η εισβολή των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο να αποχωρήσει στα αποδυτήρια με 15λεπτη διακοπή και να αφήσει έρμαιο την ομάδα στις διαθέσεις των τραμπούκων του Διαβατού. Θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε την τυχόν φοβία του και την μη οριστική διακοπή του αγώνα σε βάρος των αντιπάλων μας, αλλά δυστυχώς γι΄ αυτόν, τα όσα ανέγραψε στην συνέχεια στο Φ.Α. σε σχέση μ΄ αυτά που διαδραματίσθηκαν, μας δίνουν το δικαίωμα να τον χαρακτηρίσουμε ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, εμφάνισε τους εισβολείς στον αγωνιστικό χώρο ως (σωτήρες) της ομάδος μας.
Αν ο ανωτέρω αισθάνεται έστω και ελάχιστες ενοχές για την συμπεριφορά που επέδειξε στο παιχνίδι μας, οφείλει άμεσα να συντάξει συμπληρωματική έκθεση και να συμπεριλάβει όσα δεν ανέγραψε στο Φ.Α.
Εμείς από την πλευρά μας το μόνο που μένει είναι να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ τον ανωτέρω σε κάθε ποδοσφαιρική αρχή και να ζητήσουμε την εξαίρεση του από τα παιχνίδια της ομάδος μας, εφόσον συνεχίσει να διαιτητεύει.
Στην ποδοσφαιρική ηγεσία της Ημαθίας (Ε.Π.Σ.) θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας για την κατάντια του ποδοσφαίρου στον νομό μας. Με ευχολόγια και καλές δημόσιες σχέσεις με όλους, δεν λύνονται τα προβλήματα. Πάρτε επιτέλους το μαχαίρι και κόψτε το απόστημα για το καλό του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου. Σωματεία που επιδεικνύουν αντίστοιχες συμπεριφορές, όπως αυτό του Διαβατού, δεν έχουν θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Τέλος εκφράζουμε την απογοήτευση μας για την στάση της αστυνομίας, η οποία επισκέφθηκε το γήπεδο του Διαβατού, κατόπιν κλήσης από παράγοντα της ομάδος μας και αποχώρησε άμεσα. Ζητάμε συγγνώμη που τους αναστατώσαμε και τους καλέσαμε να μας προστατέψουν. Η αδιαφορία τους μας δείχνει, ότι δεν πρέπει να επαναλάβουμε το ίδιο (σφάλμα), γιατί έχουν προφανώς σοβαρότερο έργο να επιτελέσουν από την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών.
Λυπούμαστε ειλικρινά που είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σ΄αυτήν την καταγγελία, καθώς στόχος μας είναι οι άριστες σχέσεις με όλα τα σωματεία του νομού μας, πλην όμως είμαστε αναγκασμένοι να το πράξουμε, σεβόμενοι την ιστορία αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλει ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας σ΄ όλα τα επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: