Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ- Πολυβόλο Έξαρχου και τα Λευκάδια 4-0 τον Πυρσό Γρεβενών

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντίνο Έξαρχο που σημείωσε 4 γκολ (!), τα Λευκάδια σημείωσαν άνετη νίκη με 4-0 επί του Πυρσού Γρεβενών, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Δ Εθνικής.

Μόνο… καφέ δεν σέρβιρε!
Στα Λευκάδια, μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους και σε μια ατμόσφαιρα ιδανική για ποδόσφαιρο (17 βαθμού Κελσίου), η ομάδα...
του Τόλη Τερζή έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και επανήλθε στις νίκες έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντίνο Έξαρχο που έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σκόραρε 4 φορές, μοίραζε ασίστ, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, μάρκαρε και μόνο… καφέ δεν σέρβιρε στους φιλάθλους! Είναι χαρακτηριστικό πάντως της διάθεσης του στράικερ τω ν Λευκαδίων πως μετά την επίτευξη του 2ου γκολ πήγε και αγκάλιασε τον προπονητή του Τόλη Τερζή.
Το παιχνίδι δεν χωρά περαιτέρω ανάλυση καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν κι άλλες φάσεις, ενώ ο Πυρσός Γρεβενών φάνηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να μειώσει .
Πρωταγωνιστές για τα Λευκάδια εκτός από τον Έξαρχο και οι Σίμος, Τζεϊρανίδης, Συμπεθέρης, Γιαουτζής και Ζούρκος, ενώ από τον Πυρσό διακρίθηκαν οι Τσαρτσαρής, Γκέτσιος, Δρόμπουρας, Παπαδόπουλος και Μπλάντος.
Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτητική τριπλέτα των Γεωργιάδη, Γιουνάν και Ντάρη από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας.
Φάσεις και γκολ
16’ Ατομική προσπάθεια του Ζούρκου από δεξιά που πήγε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Μπούκα ο οποίος τη σταμάτησε με το χέρι και οι διαιτητής σημείωσε πέναλτι. Τα εκτέλεσε εύστοχα ο Έξαρχος κάνοντας το 1-0 για τα Λευκάδια.
19’ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Έξαρχου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μακρή.
20’ Σέντρα του Συμπεθέρη, ο Έξαρχος βγήκε πίσω από την άμυνα του Πυρσού, οι οποίοι σταμάτησαν θεωρώντας πως ο παίκτης των Λευκαδίων ήταν οφσάιντ, ο Έξαρχος ψύχραιμα πλάσαρε διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας του και τα δικά του (2-0).
21’ Ωραίο σουτ του Βακιάνη η μπάλα λίγο άουτ.
30’ Σουτ του Παπαδόπουλου για τον Πυρσό λίγο άουτ από τα δοκάρια της εστίας του Κωνσταντινόπουλου.
35’ Σουτ του Τσαρτσαρή, η μπάλα έφυγε προς στιγμήν από τα χέρια του Κωνσταντινόπουλου ο οποίος όμως πριν περάσει τη γραμμή της εστίας του την πρόλαβε.
40’ Ωραία αντεπίθεση των Λευκαδίων, σουτ του Ζούρκου και εξίσου ωραία απόκρουση του Μακρή.
43’ Νέο σουτ του Κοτζαπίσολγου μπλόκαρε ο Κωνσταντινόπουλος.
53’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πυρσό Γρεβενών όταν ο Δρόμπουρας από αριστερά σούταρε και ο Κωνσταντινόπουλος έσωσε την εστία του, αποκρούοντας με υπερένταση.
57’ Μπαλιά του Συμπεθέρη στον Έξαρχο ο οποίος πρόλαβε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και με υπέροχη «λόμπα» έκανε χατ – τρικ, σημειώνοντας το 3-0 για τα Λευκάδια.
68’ Οριζόντια πάσα του Ζούρκου στον Έξαρχο που σούταρε λίγο άουτ.
80’ Σέντρα του Γεωργίου ο Κωνσταντινόπουλος απέκρουσε η μπάλα έφθασε στον Τζερεμέ ο οποίος σε κενή εστία σούταρε άουτ
91’ Σέντρα του Βακιάνη και ο Έξαρχος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ επιστεγάζει τη μεγάλη εμφάνιση του σημειώνοντας το 4ο γκολ της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Μωϋσιάδης, Σαρμπίνος, ΚΟΥΒΑΤΣΙΔΗΣ, ΣΙΜΟΣ, ΤΖΕΪΡΑΝΙΔΗΣ (73’ Χαλκίδης), ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ (84’ Παντσής), ΓΙΑΟΥΤΖΗΣ (81’ Ορδουλίδης), ΖΟΥΡΚΟΣ, ΕΞΑΡΧΟΣ, Βακιάνης.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Μακρής, ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ, Μπούκας, Κυριακίδης, ΓΚΕΤΣΙΟΣ (73’ Ζολώτας), Κοτζαπίσογλου, ΔΡΟΜΠΟΥΡΑΣ, Μπόλλος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (55’ Τζερεμές), ΜΠΛΑΝΤΟΣ (78’ Γεωργίου), Μπόζιαρης.
Φωτορεπορταζ
Ο Ντίνος Έξαρχος έχει πετύχει το δεύτερο γκολ του και αγκαλιάζει τον προπονητή του Τόλη Τερζή

Δεν υπάρχουν σχόλια: