Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πήρε τη νίκη και τους βαθμούς η Αλεξάνδρεια με τα ΑΕΡΑΤΑ

Έχοντας να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις σημαντικές απουσίες που είχε… αλλά και την καλά οργανωμένη ομάδα όπως είναι τα Γρεβενά Αεράτα, η Αλεξάνδρεια, έστω και δύσκολα, κατάφερε να πετύχει μια πολύ δύσκολη νίκη, με το φτωχό, πλην όμως (υπέρ)πολύτιμο 1-0, το οποίο σημείωσε ο Αβραμόπουλος…


Ο αγώνας
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και στο 4ο λεπτό, ο δραστήριος Χαματάϊ, πραγματοποίησε διαγώνιο σουτ από τα αριστερά, μέσα από την περιοχή, το οποίο πέρασε άουτ.
Στο 15΄ ο Χαταμάϊ μετά από πάσα του Λάλλου, βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο βιάστηκε να τελειώσει τη φάση, με τον Λαμπρόπουλο να μπλοκάρει.
Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι «πράσινοι» του Ρουμλουκιού στην πρώτη τους ουσιαστικά φάση, στο 17΄ προηγήθηκαν στο σκορ, όταν μετά από κόρνερ του Αβραμίδη, ο Αβραμόπουλος με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Στο 29΄ η Αλεξάνδρεια με ακόμη μια στημένη φάση, έπειτα από γέμισμα του Πήχα αυτή τη φορά, απείλησε, ωστόσο το σουτ του Ζωγράφου, αν και με προϋποθέσεις, πέρασε απελπιστικά αόυτ.
Στο 51΄ ο Λάλλος Θ. εκτέλεσε φάουλ το οποίο πέρασε λίγο άουτ και στο 51΄ διαγώνιο σουτ του Ζωγράφου, έπειτα από ξαφνική αντεπίθεση, είχε την ίδια κατάληξη.
Στο 70΄ τα Αεράτα έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία, όταν ο νεαρός Παπακώστας, μπήκε από τα δεξιά, έβγαλε συρτή σέντρα, με τον Χαματάϊ να πιάνει συρτό σουτ σε πρώτο χρόνο το οποίο πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Αλεξάνδρειας.
Στο 79΄ έπειτα από λάθος της άμυνας των «πρασίνων» και πάλι ο Χαματάϊ, προσπάθησε να μπει από τα δεξιά, όμως ο Παπαδόπουλος, με τάκλιν, έδιωξε σε κόρνερ, την παράλληλη σέντρα του δαιμόνιου επιθετικού.

ΑΕ Αλεξάνδρειας: (Γιάννης Ζαπρόπουλος) Λαμπρόπουλος, Αντάμης, Ιτούδης, Παπαδόπουλος, ΠΗΧΑΣ, Μαγγλάρας (77΄ Χαλβατζής), Ζωγράφος, Αβραμιδης, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Πιπιλιάρης (90΄ Οικονομόπουλος), Θαμνίδης (88΄Λιάτσος)

Γρεβενά Αεράτα: (Νίκος Μπαλοδήμος) Βίδρας, Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, Λάλλος Θ., ΧΑΜΑΤΑΪ, Παπακώστας (81΄ Χαριζόπουλος), Δημόπουλος (81΄ Χαστας), Ιωαννίδης, Μπαλοδήμος (81΄ Ντινόπουλος), Λάλλος Π.
Διαιτητής: Παλιούρας(Συντόρης, Μιχαϊλίδης)
MVP: Αβραμόπουλος (Αλεξάνδρεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: