Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μεγάλη τα Λευκάδια επί του Πάοκ Αλ με 4-0

Ο Έξαρχος άνοιξε το σκορ στο 6’, μετά από πάσα του Ζούρκου με εξ΄ επαφής σουτ, προλαβαίνοντας τον τερματοφύλακα, ενώ στο 45’ ο Πάντσης δέχτηκε τη σέντρα από τον Έξαρχο και με νέο πλασέ σημείωσε το 2-0.
Στο 60’ ο Πάντσης τραυματίστηκε, γύρισε το πόδι του στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, και αντικαταστάθηκε, προσθέτοντας ακόμη έναν πονοκέφαλο στον...
προπονητή του.Αυτό το γεγονός δεν έκοψε την… όρεξη των γηπεδούχων, καθώς στο 67’ ο Μωϋσιάδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Έξαρχος με πλασέ έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 86’ από τον Συμπεθέρη, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας στον χώρο του κέντρου και με ατομική προσπάθεια από αριστερά έφτασε στην περιοχή και πλάσαρε με απόλυτη ψυχραιμία τον Θεοδώρου.
Στο 90΄ ο Συμπεθέρης αφού πέρασε δύο αντιπάλους από τα δεξιά, σύγκλινε προς τα μέσα, σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, ο Θεοδώρου απέκρουσε, ο Σίμος πήρε το ριμπάουντ, πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε, για να φτάσει στον Κοτζαχρήστο, που μόνος του σούταρε απελπιστικά άουτ.

Συνθέσεις:
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: (Τόλης Τερζής) Κωνσταντινόπουλος, Μωϋσιάδης, Σαρμπίνος, Κουβατσίδης, Σίμος, ΧΑΛΚΙΔΗΣ, Συμπεθέρης, ΚΟΤΖΑΧΡΗΣΤΟΣ, Ζούρκος (73’ Φωτιου), ΈΞΑΡΧΟΣ (85’ Λέσκας), ΠΑΝΤΣΗΣ (60’λ.τρ. Ορδουλίδης)

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: (Πασχάλης Μπρατάνης) Θεοδώρου, Κίτσας Δ.Ε., Κίτσας Π. Ε., Μπούκλας, ΚΙΤΣΑΣ Π., ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ, Παπατούκας (60’ Κίτσας Β.), Κίτσας Κ. Κίτσας Α. (46’ Κίτσας Γ.), Χαρισούδης (46’ Γουλσουζίδης), Τουτουντζίδης
Διαιτητής: Χανίδης (Χαραμπούρας, Ντόντης)
MVP: Ντίνος Έξαρχος (Λευκάδια

πηγή: Σπορτόραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: