Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έχασε βαθμούς στην Αχλάδα ο Πάοκ Αλεξάνδρειας χτες

Ισόπαλο, 1-1, έληξε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην Αχλάδα, με αντίπαλο τον τοπικό Ακρίτα, ένα αποτέλεσμα, που όπως δείχνουν τα πράγματα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή των «ασπρόμαυρων» όσο αφορά την υπόθεση παραμονή.

Ο αγώνας
Η Αχλάδα έχασε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη της νίκη...
στο φετινό πρωτάθλημα αφού έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Στο 11’ ο Ντίνος έδωσε πολύ καλή μπαλιά στον Βράγκο και ο τελευταίος με συρτό δυνατό σούτ βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας.

Στο 19 ο Ζαχαριουδάκης ύστερα από εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Στο 23’ ο Αναστασιάδης από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε και απέκρουσαν οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο 41’ ο δυνατό σουτ του Κίτσας Α. απέκρουσε θεματικά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Δεληναούμ. Στο 45’ δυνατό σουτ του Γεωργόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Θεοδώρου. Στο 50’ ο Αναστασιάδης με σουτ από την περιοχή ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

Στο 55’ ο Ζυγομάνης με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδώρου και στην επαναφορά και από απόσταση ενός μέτρο σούταρε δυνατά ο Αναστασιάδης πάνω στα πόδια του Θεοδώρου. Στο 54’ η γηπεδούχος ομάδας ζήτησε πέναλτι όταν ο Ντίνος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή δείχνοντας ο διαιτητής του αγώνα να συνεχίσει.

Στο 62’ σουτ του Ζυγομάνη απέκρουσε ο Θεοδώρου. Στο 70’ ο Γεωργόπουλος βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή και το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε απέκρουσε σε κόρνερ ο Θεοδώρου. Στο 77΄αποιβάλλεταο από το παιχνίδι ο Ντώνος με 2η κίτρινη κάρτα.
Στο 80’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Παπασταύρου.
Στο 88΄ο Κίτσας Α. από καλή θέση σούταρε δυνατό όμως ο Δεληναούμ με υπερένταση απέκρουσε σε κόρνερ. Η μεγάλη φάση έγινε στο 2 λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Αναστασιάδης βρέθηκε μόνος με τον Θεοδώρου σούταρε δυνατά πάνω στα πόδια του τερματοφύλακα.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ: (Αναστασιάδης) Δεληναούμ, Μπαζάρης, Κλόπτσης, Δερλής, Παπασταύρου, Ζυγομάνης, Κυρκόπουλος, Βράνγκος, Ντώνος, Ντίνος, Αναστασιάδης

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: (Πασχάλης Μπρατάνης) Θεοδώρου, Μπουκλάς, Κίτσας Π. Ε. (82’ Πατατούκας), Τζέπης Ν. (75’ Κίτσας Β.), Κίτσας Π., Ζαχαριουδάκης, Κίτσας Θ., Κίτσας Κ. (75’ Κίτσας Δ. Ε.), Γουλσουζίδης, Χαρισούδης, Κίτσας Γ.

Διαιτητές: Δροβατζήκας, Μωϋσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών)

Γιώργος Βίτκας

ΠΗΓΉ: http://www.sportorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: