Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Στην πρώτη θέση η Αλεξάνδρεια με τη νίκη επί της Μεσσοποταμίας

Αν και απέδωσε τα αναμενόμενα, η Αλεξάνδρεια για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο, που δεν ήταν άλλο από την νίκη και τους τρεις βαθμούς, απέναντι στην Αστραπή Μεσοποταμιάς, αποτέλεσμα που την έφερε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα…Ο αγώνας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας , ωστόσο έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, αυτό που μετράει είναι το αποιτέλεσμα για τους...
«πράσινους» του Ρουμλουκιού.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάτι το αξιοσημείωτο, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζεται νωθρές, ενώ απείλησαν ελάχιστα τους δύο τερματοφύλακες. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, και στο 72’ ο Αβραμίδης με εκπληκτικό σουτ έκανε το 1-0, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε ως το τέλος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Γιάννης Ζαμπρόπουλος) Λαμπρόπουλος, Ιτούδης, Αντάμης, Παπαδόπουλος, Πατρίκας, Αβραμόπουλος, Αβραμίδης, Πιπιλιάρης (54’ Τσαλώνης), Χαλβατζής (78’ Πήχας), Ζωγράφος, Θαμνίδης (89’ Μαγκλάρας)
AΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: (Στέλιος Σωτηριάδης) Τσιλιγκίρης, Χρήστου, Σαχσανίδης, Σαββίδης, Ιωσηφίδης, Σαλονικίδης, Παλαιοδήμος (81’ Σιδηρόπουλος), Αθανασιάδης, Αλεξανδρίδης, Βάσκος, Κοκοβίδης.
Διαιτητής: Καλεμτζής, Πασάλης, Ρήγας (Χαλκιδικής)
MVP: Αβραμίδης (Αλεξάνδρεια

πηγή: http://www.sportorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: