Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

AYTH H AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. 0-1 ΑΠΟ ΑΕΠ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Την αδικαιολόγητη εντός έδρας ήττα με 0-1 γνώρισε η ομάδα της Αλεξάνδρειας από την ΑΕΠ Γρεβενών. Μετά την «αυτοκτονία» μέσα στην Σιάτιστα οι πράσινοι πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση ηττήθηκαν και ουσιαστικά παραδόθηκαν στην υπόθεση άνοδος στην επόμενη κατηγορία.
Σε καμιά στιγμή του αγώνα οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν πως έχουν την διάθεση, τον χαρακτήρα και την ικανότητα να πάρουν την φαινομενικά εύκολη νίκη απέναντι σε έναν επίσης φαινομενικά εύκολο αντίπαλο. Το τελικό 0-1 κρίνεται σαφώς δίκαιο αφού η Αλεξάνδρεια παρουσιάστηκε ασύνδετη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με την αδιαφορία των ποδοσφαιριστών της απογοήτευσε τους λίγους φίλους της που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα δέκα λεπτά κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στη συνέχεια η Αλεξάνδρεια ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε μπροστά. Ωστόσο οι όποιες προσπάθειες στον επιθετικό τομέα και αν έγιναν δεν έδειχναν ικανές να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Το γκολ τελικά ήρθε από πλευράς φιλοξενούμενων στο 30ο λεπτό και ενώ θα περίμενε κανείς τους ποδοσφαιριστές της Αλεξάνδρειας να «φάνε σίδερα» για να πάρουν την νίκη εκείνοι συνέχισαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό στο «ρελαντί».
Στο 2ο μέρος η φιλοξενούμενη ομάδα στήθηκε σωστά πίσω για να κρατήσει το αποτέλεσμα και η Αλεξάνδρεια συνέχισε τις ανορθόδοξες προσπάθειές της δεν θυμίζοντας σε κανένα σημείο την ομάδα εκείνη η οποία στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος όχι μόνο βρισκόταν πρώτη στην βαθμολογία αλλά συνδύαζε ουσία και θέαμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στα τελευταία λεπτά οι επιθετικές προσπάθειες έγιναν με γεμίσματα από την εστία του Παλιούρα (!!!) στην αντίπαλη περιοχή και δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Οι ΑΕΠ Γρεβενών σώθηκε και έμεινε στην κατηγορία και μαζί της άφησε στην ίδια κατηγορία και την Αλεξάνδρεια.
Άριστος ο διαιτητής του αγώνα Βλιώρας από την Θεσσαλία. Κανένα πρόβλημα δεν είχαν οι δύο βοηθοί Τριάντος και Παπαγεωργίου.
Τ. Ντομουχτσής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ;