Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΠ ΓΡΕΒΕΝΩΝ!

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, χωρίς προφανώς να συναισθάνονται την κρισιμότητα των περιστάσεων, οι παίχτες της Αλεξάνδρειας πέταξαν ακόμα ένα ματς στα σκουπίδια και μαζί μ΄ αυτό κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.
Η Αλεξάνδρεια σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδό της απογοήτευσε τους λιγοστούς φιλάθλους της και έφυγε με ήττα από την ΑΕΠ Γρεβενών με 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν για την σωτηρία τους και τα έδωσαν όλα σε αντίθεση με τους παίχτες της Αλεξάνδρειας οι οποίοι παρουσιάστηκαν αδιάφοροι, χωρίς πάθος και αγωνιστικότητα, με βαριά πόδια και χωρίς δυνατότητα να κερδίσουν το παιχνίδι.
Η σημερινή τους εμφάνιση αλλά και το αποτέλεσμα είναι καταδικαστικό για την υπόθεση τίτλος και φαίνεται ότι οριστικά χάνεται και φέτος το τρένο για την Γ΄ Εθνική.
Κρίνουμε ότι η διοίκηση και ο πρόεδρος προσωπικά θα πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα έναντι αυτής της αδιαφορίας. Το ποια μέτρα θα πάρει είναι στην δική του ευθύνη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν αξίζει στην πόλη να έχει ομάδα στην Γ ΕΘΝΙΚΗ. Κρίμα για τους παράγοντες που έβαλαν βαθιά το΄χερι στην τσέπη τους. Ας πανε να βρουν σε άλλες ομάδες τόσο ψηλές αμοιβές οι παίχταράδες