Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Η ΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της σημερινής αγωνιστικής θα γίνει στο γήπεδο της Αγκαθιάς όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Κοζάνη. Η ΝΙΚΗ Αγκαθιάς έχοντας το πλεονέκτημα της καλύτερης άμυνας του πρωταθληματος του 3ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής καλείται να αγωνιστεί απέναντι στην καλύτερη ως σήμερα κατά τεκμήριο ομάδα του ομίλου σε έναν αγώνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή και ως εκ τούτου αυτή την ομάδα που θα αγωνιστεί από του χρόνου στην Γ΄ Εθνική.
Η ομάδα της Νίκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εκτός των απουσιών του Γ. Μαλλούς και του Πασχ. Μελιόπουλου. Ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ενώ ο δεύτερος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βέροιας.

Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα της Αγκαθιάς είναι αισιόδοξο και όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να κόψουν βαθμούς από την πρωτοπόρο με αποτέλεσμα να βοηθηθεί η γειτονική Αλεξάνδρεια που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω στην δεύτερη θέση.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκαναν στο http://www.sportorama.gr/ ο προπονητής Ν. Παπανώτας και ο αρχηγός της ομάδας Μπ. Χατζόπουλος.
Ο Νίκος Παπανώτας μεταξύ άλλων δήλωσε για το παιχνίδι: “Θα παίξουμε για την ιστορία της ομάδας μας. Είναι ζήτημα τιμής. Δεν φοβόμαστε την Κοζάνη και θα προσπαθήσουμε να την κοιτάξουμε στα μάτια. Συν τοις άλλοις, έχουμε και ένα λόγο παραπάνω, να παίξουμε και για την Αλεξάνδρεια, βοηθώντας στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Δεν είμαστε κομπλεξικοί. Καταγόμαστε από την ίδια περιοχή και θέλουμε μια ομάδα από το νομό να προχωρήσει μπροστά”.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Μπάμπη Χατζόπουλου, ο οποίος είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το πιστεύω ότι θα είναι αμφίρροπο μέχρι τέλους. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και στα δύσκολα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και απέναντι στην Κοζάνη».
Σε ό,τι αφορά την Αλεξάνδρεια και το έμμεσο ενδιαφέρον που έχει αυτή για το μεγάλο παιχνίδι, ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε με νόημα: «Κακά τα ψέματα, θέλουμε να βοηθήσουμε την Αλεξάνδρεια, καθώς είναι καλό για το νομό ένας σύλλογος να βγει στη Γ΄ Εθνική. Εμείς, από την πλευρά μας, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να κόψουμε βαθμούς από την Κοζάνη. Τώρα από εκεί και πέρα είναι και στο χέρι της Αλεξάνδρειας να κάνει το χρέος της».
*Η φωτογραφία είναι απο το ματς του πρώτου γύρου μεταξύ της Αγκαθιάς και της Αλεξάνδρειας. Ο πρόεδρος της Νίκης κ. Ματσούκας λέει στον προπονητή της Αλεξάνδρειας Κυρ. Αλεξανδρίδη: Εμείς θα παίξουμε απέναντι σε όλες τις ομάδες με το ίδιο πάθος. Δεν στηνόμαστε από κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: