Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Το πρωτάθλημα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Η Αλεξάνδρεια έχασε έδαφος μέσα στην Κοζάνη και το χειρότερο όλων ήταν ότι χάθηκαν οι βαθμοί χωρίς καμιά προσπάθεια.
Η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και πλέον η υπόθεση άνοδος δεν εξαρτάται από αυτή μόνον. Θα πρέπει να λειτουργήσουν πολλοί παράγοντες συνδυαστικά ώστε να έλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας αναφέρομαι ευθέως στο εξής: Η Κοζάνη, που είναι η μοναδική αντίπαλος, πρέπει να κάνει γκέλα μέσα στην Αγκαθιά. Να χάσει το παιχνίδι ή να χάσει βαθμούς με ισοπαλία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι στο χέρι της Αλεξάνδρειας. Είναι στο χέρι της ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, των παιχτών της και της διοίκησής της. Κυρίως του Αριστείδη Ματσούκα που πρώτος θα πρέπει να βγει μπροστά και δώσει το μήνυμα της νίκης.
Μπορεί να γίνει αυτό; ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Δεν έχει κανέναν λόγο η Αγκαθιά και οι διοικούντες της να θέλουν την Αλεξάνδρεια στην ίδια κατηγορία με αυτούς. Νοήμονες είναι και αναγνωρίζουν τα διαφορετικά μεγέθη των δυο δήμων που έχουν οργανικούς δεσμούς μεταξύ τους. Θυμάστε όλοι σας ότι η πλειοψηφία των δημοτών της Αλεξάνδρειας και της Αγκαθιάς υποστήριζε την συνένωσή τους όταν συζητούνταν το σχέδιο Καποδίστριας Νο2.
Από την άλλη μεριά θα πρέπει να πούμε ότι η άνοδος της Αλεξάνδρειας ΦΕΤΟΣ είναι μονόδρομος. Είναι θέμα επιβίωσης. Γιατί, όλοι ενδόμυχα γνωρίζουμε ότι μέσα στην δύσκολη οικονομική κρίση που περνάει η χώρα θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν για ακόμα μια χρονιά εκείνοι οι παράγοντες να σηκώσουν το βάρος της συμμετοχής της ομάδας για δέκατη χρονιά στην Δ΄ Εθνική.
Συνεπώς, η διοίκηση της Αλεξάνδρειας και ο Γιάννης Απατσίδης προσωπικά θα πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ από τον Α. Ματσούκα και τους συνεργάτες του να ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΧΑΡΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Η Αγκαθιά θα κάνει το καθήκον της σαν ομάδα και όχι από υποχρέωση απέναντι στην Αλεξάνδρεια.Η Κοζάνη δεν περνάει από Αγκαθιά. Εμείς δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα την ίδια μέρα με Σιάτιστα.