Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

-Έφερε ισοπαλία μέσα στην Σιάτιστα!
Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει με λογικά επιχειρήματα την αδυναμία των παιχτών της Αλεξάνδρειας να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σιάτιστας στο αναβληθέν παιχνίδι της Κυριακής που έγινε χτες Δευτέρα. Η Αλεξάνδρεια έφυγε από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας και ουσιαστικά απώλεσε την δυνατότητα, την χρυσή ευκαιρία που της έδωσε η Αγκαθιά την Κυριακή.
Απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές και τα πράγματα για την Αλεξάνδρεια έχουν δυσκολέψει αναφορικά με την υπόθεση τίτλος που συνεπάγεται άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Απαιτείται η ομάδα του Αλεξανδρίδη να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να κάνει "γκέλα" η Κοζάνη.
Η μοναδική ομάδα που μπορεί να την κάνει ζημιά είναι ο Σβορώνος με τον οποίο παίζει στο γήπεδό του την τελευταία αγωνιστική. Τουτέστιν, για ακόμα μια φορά η Αλεξάνδρεια επαφίεται στις αγωνιστικές επιδόσεις άλλης ομάδας για να πετύχει τον στόχο της. Κρίμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για τον αγώνα στη Σιάτιστα , υπήρξε φοβερό παρασκήνιο , με πρωταγωνιστές τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης και το Νομάρχη . Οι δικοί μας απουσίαζαν παντελώς. Το κυριότερο όλων όμως ήταν ότι απουσίαζαν οι παίχτες μας.