Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ!!

Στον δεύτερο αγώνα του τουρνουά «ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΗΣ»,οι παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας ηττήθηκαν από τους Παλαίμαχους του Πιερικού, στο γήπεδο Πρασινάδας με το ευρύ σκορ 1 - 4.
Στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά η ομάδα και δεν ευτύχησε να ισοφαρίσει από καθαρή ατυχία στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Το ημίχρονο έληξε με 0 - 1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδος του Πιερικού, με ένα καταπληκτικό γκολ του Λάκη Παπαϊωάννου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κατέβασε ρυθμούς με αποτέλεσμα να δεχθεί άλλα 3 γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα ανέβηκε και έχασε κλασσικές ευκαιρίες με τους Παπαδημητρίου, Πουαρίδη και Παπαδόπουλο Βασ. Το 0-2 και 0-3 για την ομάδα του Πιερικού έκαναν οι: Δαδάκος και Πολυζόπουλος. Μείωσε σε 1-3 ο Παπαδημητρίου με εξαίρετη κεφαλιά και το τελικό 1-4 έκανε καιπάλι ο Δαδάκος.. Πολύ καλή η διαιτησία των Σωτηριάδη - Μέρκου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ): ΠΑΡΤΑΛΙΔΗΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ, ΜΕΚΚΑΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΥΚΛΑΣ, ΤΕΓΟΣ, ΚΟΥΝΤΖΑΣ, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΟΥΤΣΙΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΙΑΣΟΝΙΔΗΣ, ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Φ., ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ, ΠΟΥΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΓΚΑΒΑΝΗΣ, ΚΟΥΡΕΛΑΤΟΣ , ΤΕΡΖΙΔΗΣ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ) ΘΕΔΟΣΙΑΔΗΣ, ΚΥΖΙΡΟΓΛΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ, ΤΣΙΝΤΗΡΑΚΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ,ΛΙΑΓΚΑΣ, ΔΑΔΑΚΟΣ, ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ.
Μετά τον αγώνα όλοι μαζί οι Παλαίμαχοι συναντήθηκαν για καφέ και για θύμησες. Στους άλλους αγώνες του τουρνουά είχαμε:
ΣΚΥΔΡΑ - ΚΟΖΑΝΗ 3 - 3, ΒΕΡΟΙΑ- ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1 - 2
Διαβάζετε περισσότερα νέα στο ανανεωμένο www.palemalex .gr
Τη Δευτέρα 20/10/2008 στο γήπεδο Νησελίου Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας - Παλαίμαχοι Βέροιας. ΩΡΑ: 4 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: