Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΣΒΟΡΩΝΟΣ
Την Κυριακή καλείται η Αλεξάνδρεια να δείξει στους φιλάθλους της στον πρώτο εντός έδρας αγώνα την ικανότητά της να κάνει το 3Χ3 και να καθιερωθεί ως ένα από τα φαβορί στης κατηγορίας ασχέτως αν δεν ξεκίνησε με μεγάλες δηλώσεις του στυλ «πάμε για πρωτάθλημα».
Η ΑΕ Αλεξάνδρειας υποδέχεται τον Σβορώνο, μια πολύ δυνατή ομάδα με την οποία την συνδέουν φιλικοί δεσμοί και όλοι πιστεύουν ότι θα γίνει ένα ποιοτικό παιχνίδι χωρίς ακρότητες.
Από την πλευρά του ο Αλεξανδρίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα έχοντας όλους τους παίχτες στην διάθεσή του.


ΕΝΩΣΗ ΑΠ- ΦΛΩΡΙΝΑ
Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της πρώτης της νίκης στο πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με την Φλώρινα η Ένωση Αποστόλου Παύλου. Οι «νερατζούρι» μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες (Πρόοδος Κομνηνών, Σβορώνος), θέλουν όσο τίποτε άλλο τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας προς το καλύτερο φυσικά και να γίνει μια νέα αρχή…
Για ακόμη μια αγωνιστική βέβαια, ο Λευτέρης Κελεσίδης έχει να αντιμετωπίσει ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο, όπως και αν έχει η κατάσταση, άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε η ομάδα να πετύχει αυτό που θέλει, έστω και αν απέναντι της θα βρεθεί μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις και θα την ενισχύσουν αρκετοί φίλαθλοι που θα εκδράμουν στο Μακροχώρι.


ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ- ΑΓΚΑΘΙΑ
Δύσκολο απόγευμα αναμένεται να περάσει η Νίκη στην Κατερίνη απέναντι στην δυνατή ομάδα του Βατανιακού. Ωστόσο οι παίχτες του Παπανώντα είναι σε καλή κατάσταση, θα παίξουν για το «0» και ότι ήθελε προκύψει στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: