Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Ο ΓΑΪΤΑΝΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το γενικό κουμάντο της «βασίλισσας του βορρά» ανέλαβε ο Στέφανος Γαϊτάνος. Ο «στρατηγός» υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Εορδαϊκού, αφού βέβαια προηγουμένως τα είχανε «βρει» ο Γιώργος Αρβανιτίδης με τον πρόεδρο των «λιγνιτωρύχων». Μάλιστα, μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Εορδαϊκού με τον Πυρσό Γρεβενών, ο Στέφανος Γαϊτάνος αποχώρησε κάτω από τις επευφημίες του κόσμου της Πτολεμαΐδας, οι οποίοι τον παρακινούσαν να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας τους.
Ο «στρατηγός» αναλαμβάνει πλέον εν λευκώ την ευθύνη για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΒΕΡΟΙΑΣ και θα έχει το γενικό κουμάντο από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, ξεκαθαρίζοντας με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη ότι δεν θα υπάρχουν οποιεσδήποτε παρεμβάσεις στο έργο του.
Για περίπου 10 ημέρες θα «βοηθήσει» τον Λάζαρο Παπαδόπουλο σε ότι έχει σχέση με τα αγωνιστικά θέματα και την προετοιμασία της ομάδας και έπειτα θα μελετήσει και θα καταλήξει σε πρόσληψη νέου προπονητή, ο οποίος μπορεί να είναι και «έκπληξη» για τα δεδομένα της «βασίλισσας», χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι και μεγάλο όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: