Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΣΧΟΛΙΟ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

-Κακά τα ψέματα η Αλεξάνδρεια φέτος είναι άτυχη.
Ενώ είναι σε έναν όμιλο απολύτως βατό και στα μέτρα της.
Ενώ έχει μια αρκετά καλή ομάδα παιχτών και έναν ικανό προπονητή που μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σε όποιο γήπεδο της κατηγορίας.
Ενώ λοιπόν έχει τις προϋποθέσεις για να κάνει το άλμα και να βρεθεί μια κατηγορία πιο πάνω..
Δεν έχει ισχυρή διοίκηση σε οικονομικό επίπεδο που θα μπορούσε να της δώσει αυτή την ώθηση.
-Ο πρόεδρος της ομάδας Θόδορος Κολοθάς και οι συνεργάτες του, οι εξής δυο Θεοχάρης Γιώργος και Στέργιος Μπούθας δεν αρκούν για να αντεπεξέλθουν στο μεγάλο και δύσκολο έργο που έχει μια ομάδα όπως η Αλεξάνδρεια.
-Είναι αξιοθαύμαστοι για την μέχρι τώρα προσφορά τους αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι ούτε οικονομικοί παράγοντες ούτε ανόητοι ώστε να προτιμήσουν να καταστραφούν.
-Συνεπώς, αυτό που πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα είναι να συγκροτηθεί το διοικητικό σχήμα που είχε ετοιμάσει το καλοκαίρι ο Κώστας Μαστοροδήμος και να μπει μπροστά.
-Πρέπει να μπει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Απατσίδης που ναι μεν έχει τον ρόλο του χορηγού όπως και ο επιχειρηματίας Νίκος Τάκης αλλά αυτό δεν αρκεί για την φετινή προσπάθεια.
-Ένα διοικητικό σχήμα με επικεφαλής είτε τον Γ. Απατσίδη είτε τον Ν. Τάκη και με την συμμετοχή άλλων 8-10 ατόμων συμπεριλαμβανομένων και των νυν διοικούντων πιστεύω βάσιμα ότι θα κάνει θαύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: