Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΒΟΡΩΝΟ ΜΕ 4-2

Αγωνιζόμενη για πρώτη φορά φέτος μπροστά στους φιλάθλους της η ομάδα της Αλεξάνδρειας κέρδισε με το ευρύ 4-2 τον Σβορώνο και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Ο αγώνας έγινε στο ηλιόλουστο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξάνδρειας μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Οι ποδοσφαιριστές του Κυριάκου Αλεξανδρίδη μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αναπτύσσοντας καταπληκτικό ρυθμό και ενθουσιάζοντας παράλληλα την κερκίδα. Επιτεύχθηκαν 4 τέρματα τα οποία ήταν το ένα πιο όμορφο από το άλλο.Όπως ήταν λογικό στο 2ο ημίχρονο οι πράσινοι έριξαν τον ρυθμό τους και επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά και να πετύχουν δύο τέρματα μειώνοντας το σκορ σε 4-2.Μία ακόμα δίκαιη νίκη της Αλεξάνδρειας (η 3η στη σειρά) η οποία διατήρησε τους πράσινους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Γκολ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
6’: Από δεξιά ο Καφές μπήκε στην περιοχή των αντιπάλων, παίζει το 1-2 με τον Θωμαΐδη και από δεξιά πλάγια θέση σημειώνει περίτεχνα το 1-0 μέσα σε πολλούς πανηγυρισμούς. 18’: Έξοχο δυνατό σουτ του Φψτιάδη έξω από την μεγάλη περιοχή του Σβορώνου και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Δραγασια. (2-0) 24’: Κάθετη μπαλιά του Καφέ για τον Φωτιάδη που βγαίνει τετ α τετ με τον Δραγασια και ο πορτιέρο των γηπεδούχων προλαβαίνει την μπάλα. 28’: Φάση καρμπόν με την προηγούμενη και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων προλαβαίνει και μπλοκάρει. 31’: Με τακουνάκι ο Καφές προωθεί την μπάλα δεξιά στον Θωμαΐδη που σπριντάρει, περνάει έναν αμυντικό του Σβορώνου και τον τερματοφύλακα και σερβίρει έτοιμο γκολ στον Καφέ που από κοντά γράφει το 3-0 υπέρ της Αλεξάνδρειας. 39’: Ο Δελιωρίδης από αριστερά μπήκε στην περιοχή του Σβορώνου έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων. 40’: Ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Φωτιάδη που είδε τον Δραγασια έξω από την εστία του και η μπάλα αφού τράνταξε την ορίζοντια δοκό αποκρούστηκε από τους αμυντικούς. 45’: Ατομική ενέργεια του Θωμαΐδη από δεξιά που αφού πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Δραγασια σημειώνοντας το 4-0. 56’: Εξ επαφής με την εστία της Αλεξάνδρειας ο Μιχαλήτσιος στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παλιούρα. 62’: Κλέψιμο της μπάλας από τον Μιχαλήτσιο που μπήκε στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και μείωσε σε 4-1 για τον Σβορώνο. 73’: Ο Κίτσας ελίσσεται στην περιοχή των φιλοξενούμενων, κάνει το σουτ και η μπάλα φεύγει ψηλά έξω. 79’: Δυνατό σουτ του Σιγαρτζίδη έξω από την μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας και η μπάλα αποκρούεται από την αριστερή κάθετη δοκό της εστίας του Παλιούρα.80’: Σουτ του Μιχαλήτσιου μέσα από την περιοχή της Αλεξάνδρειας και η μπάλα στα δίχτυα της εστίας των πρασίνων. (4-2)
Η διαιτησίαΆριστα τα πήγε στις υποχρεώσεις της η διαιτητική τριπλέτα από την Θεσσαλονίκη. Διαιτητής ο Κων/δης και βοηθοί Μερκενίδης – Χατζηιωάννου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Παλιούρας, Βαλδήρ, Μπουκλάς, Μυρωνίδης (46’ Κίτσας), ΠΑΤΡΙΚΑΣ, ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ (57’ Μισράσι), Λιάσκος, Δελιωρίδης, Φωτιάδης, ΘΩΜΑΪΔΗΣ, ΚΑΦΕΣ (48’ Βέτος).
ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Δραγασιάς, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ, Σπυριδόπουλος, Μυστακίδης, Τσιτλακίδης (65’ Κολατσίδης), Χατζηασλανίδης, Γκουνταμάνης, Τοπούζης (75’ Σιγαρτζίδης), ΜΙΧΑΛΗΤΣΙΟΣ, Μήτρου (70’ Καλαμπάκας), Τσέργας.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ (προπονητής Αλεξάνδρειας):«Πιστεύω πως με τον ρυθμό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο με όποια ομάδα και αν παίζαμε σήμερα θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Στα πρώτα 45 λεπτά οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν τρομερή προσπάθεια και αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων.Στο 2ο μέρος κάναμε κάποιες αλλαγές λόγω καρτών που είχαν οι Καφές, Μυρωνίδης και Μαντζαρίδης. Έπρεπε να τους προφυλάξουμε και για τον λόγο αυτό τους αντικατέστησα αφού το ευρύ σκορ μου το επέτρεπε. Επίσης στο 2ο μέρος ο Μπουκλάς και ο Φωτιάδης αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού.Θέλουμε τον κόσμο μας κοντά μας και πιστεύω ότι θα τον ανταμείψουμε με την καλή μας παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσω για στόχους. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να το κερδίζουμε. Έτσι την Κυριακή πηγαίνουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι μέσα στην Φλώρινα».

o Πρόεδρος του Δημοτικού Σταδίου Αλεξάνδρειας Γιώργος Θεοχάρης ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας η οποία συνέβαλε στον καθαρισμό των κερκίδων του σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: