Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ

0-3 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ
Ακόμα μία νίκη στην φετινή της εκπληκτική πορεία πρόσθεσε η ομάδα της Αλεξάνδρειας. Οι ποδοσφαιριστές του Κυριάκου Αλεξανδρίδη πήραν την τρίτη εκτός έδρας νίκη σε 4 παιχνίδια και έμειναν μόνοι πρώτοι και αήττητοι σε 4 αγωνιστικές του 3ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος με 12 βαθμούς.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο αγώνας είχε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται σε ένα ντέρμπι ανάμεσα σε 2 πολύ καλούς αντιπάλους. Δυνατές μονομαχίες και μαρκαρίσματα, δοκάρια, αποβολή, διαμαρτυρίες, γκολ και πολλές φάσεις.
Στο Δημοτικό Στάδιο Φλώρινας βρέθηκε αρκετός κόσμος αφού τόσο οι καιρικές συνθήκες (ηλιόλουστος καιρός) όσο και τα δυνατά ονόματα των δύο αντιπάλων έγιναν πόλος έλξης για τον φίλαθλο κόσμος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Ωστόσο η Αλεξάνδρεια ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Το ημίχρονο έκλεισε με την Αλεξάνδρεια να προηγείται με ένα γκολ.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αλεξάνδρεια να αιφνιδιάζει με ένα δοκάρι στα πρώτα λεπτά και στην αμέσως επόμενη φάση να πετυχαίνει το 2ο γκολ της συνάντησης. Παρόλα αυτά ο ρυθμός του αγώνα δεν έπεσε με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν το κυνήγι των γκολ. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά άτυχοι αλλά και αναποτελεσματικοί καθώς δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποιες κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 71’ η ομάδα του Σωτήρη Μαυροδήμου έμεινε με έναν παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Έλκα με 2η κίτρινη κάρτα. Το τελικό 0-3 έγραψε ο Μισράσι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο και όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο σίγουρα απόλαυσαν πολύ καλό θέαμα. Η Αλεξάνδρεια πήρε δίκαια τη νίκη και πλέον έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος,
Από την άλλη πλευρά αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Σωτήρη Μαυροδήμου που είπε πως η ομάδα του θα είναι αυτή που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: