Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ
Παραιτήθηκε ο Ιασωνίδης και στη θέση του ο Γ. Γκακούδης
-Το πρώτο τεστ μέσα στην Πατρίδα!

Συνεχίζεται το άσχημο ξεκίνημα της Κορυφής η οποία από τώρα έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να αλλάξει κατηγορία προς τα κάτω βέβαια. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Χαρίεσσας να περάσει ένα ωραία Σαββατιάτικο απόγευμα στην έδρα του ΠΑΟ Κορυφής και να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η τέταρτη ήττα σε πέντε αγωνιστικές της ομάδας ανάγκασαν τον Ηλία Ιασωνίδη να υποβάλλει την παραίτησή του αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη διοίκηση της ομάδας η οποία έγινε αποδεκτή.
Αμέσως μετά, η διοίκηση αφού συσκέφθηκε αποφάσισε να αναθέσει στον Γιώργο Γκακούδη την ευθύνη του πάγκου και να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα.
Ο Γκακούδης ήδη έπιασε δουλειά και διαπιστώνει από κοντά τις δυσκολίες του εγχειρήματος δεδομένου ότι η ομάδα δεν βρίσκεται και στις καλύτερες ημέρες της.
Να σημειώσουμε ότι το Σάββατο η Κορυφή παίζει μέσα στην Πατρίδα, σε μια έδρα δηλαδή που είναι εντελώς απίθανο να πάρει θετικό αποτέλεσμα…

Νέα νίκη του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Νέα νίκη της ομάδας του Γιουρόπουλου η οποία φιγουράρει στην 7η θέση της βαθμολογία με 9 βαθμούς στο ενεργητικό της. Αυτή τη φορά τα Τρίκαλα νίκησαν την αξιόμαχη ομάδα του Διαβατού με 1-0 με ένα γκολ που πέτυχε ο Πρίντζιος στο 65΄. Η φάση έγινε όταν ο Αθανασιάδης κέρδισε φάουλ το εκτέλεσε, ποιος άλλος, ο Γιουρόπουλος, δημιουργήθηκε σύγχυση και ο Πρίντζιος με σουτ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
Ο συνεργάτης μου που είδε τον αγώνα διαπίστωσε ότι η ομάδα των Τρικάλων έχουν μια δυνατή, συμπαγής ομάδα με παίχτες από το χωριό και παίζουν γι αυτό με πάθος. Αν δούμε τα νούμερα θα διαπιστώσουμε ότι οι 19 παίχτες του ΜΕΓΑ είναι Τρικαλινοί και άλλοι 10 παίχτες ηλικίας 15-21 που σήμερα αγωνίζονται σε άλλες ομάδες της περιοχής είναι από τα Τρίκαλα και όλοι αυτοί βγήκαν από την πολύ παραγωγική Ακαδημία Τρικάλων.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η παρέμβαση που έκανε ο δήμος Πλατέος στο γήπεδο και ειδικότερα στα αποδυτήρια έπιασαν τόπο αφού έγινε ένα στολίδι στην υπηρεσία των νεαρών παιχτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: