Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ

*Συγχαρητήρια στο ΔΣ για την πρωτοβουλία τους να τιμήσουν παράγοντες και παλαίμαχους
Σε λίγες μέρες, στις 10 Ιανουαρίου πιο συγκεκριμένα, γίνεται ο ετήσιος χορός της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Είναι αυτονόητο, απολύτως φυσικό ότι πρόκειται για το γεγονός της χρονιάς στην πόλη δεδομένου ότι η ομάδα της Αλεξάνδρειας ενώνει τους κατοίκους της περιοχής και προβάλει το όνομα της πόλης στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και όχι μόνο.
Η ομάδα της Αλεξάνδρειας φέτος φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, συγκατοικεί με την Κοζάνη, και όλα δείχνουν ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Επιπροσθέτως, αν αναλογιστούμε την κατάσταση που παρελήφθη η ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι από την προηγούμενη διοίκηση τότε πρέπει να πούμε όλοι μαζί «συγχαρητήρια» και «μπράβο» στην διοίκηση του Θόδωρου Κολοθά (φωτ.) που τόλμησε αυτό το ρίσκο.
Ένα ρίσκο που πηγάζει από την αγάπη του προέδρου για την ομάδα της πόλη του και το όραμά του να τη δει σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του κατάφεραν μέσα από συμπληγάδες να κάνουν μια ομάδα ευθέως ανταγωνιστική στην κατηγορία. Χωρίς μεγάλες οικονομικές δυνατότητες το σύνολο των διοικούντων πασχίζουν να βρουν τα οικονομικά μεγέθη που απαιτούνται ώστε να λειτουργήσει η ομάδα εύρυθμα και να υπάρχουν τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα στην καθημερινή της λειτουργία.
Είναι σαφές και γνωστό πως καθοριστικό ρόλο παίζουν στην πορεία της ομάδας οι εξωδιοικητικοί παράγοντες που συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια. Οι Γιάννης Απατσίδης και Νίκος Τάκης το καλοκαίρι είχαν υποσχεθεί ότι θα βοηθήσουν την ομάδα και κράτησαν την υπόσχεσή τους με το παραπάνω.
Από την άλλη μεριά είναι σαφές πως βοηθούν σημαντικά όλοι όσοι έχουν συνεργασία με την ομάδα υπό μορφήν χορηγίας. Και αυτοί είναι όλοι τους κάτοικοι της Αλεξάνδρειας, ζουν οι οικογένειές τους στην πόλη και ενδιαφέρονται για την πορεία της ομάδας.
Βέβαια, η διοίκηση της ομάδας θα μπορούσε να αποφύγει κάποια λάθη που πιθανόν να έχουν γίνει λόγω αβλεψίας ή κακής εκτίμησης των πραγμάτων και να είχε συσπειρώσει γύρω της όλους τους δυνητικά έτοιμους να συνδράμουν την φετινή προσπάθεια. Πιστεύω ότι έχουν αντιληφθεί τα λάθη και θα φροντίσουν να τα διορθώσουν διότι ουδείς περισσεύει, απεναντίας.
Παρεξηγήσεις χωρίς καμιά σοβαρή αιτία δεν έχουν θέση στην φετινή προσπάθεια και άμεσα θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα με πρωτοβουλία της διοίκησης να ξεπεραστούν οι παρεξηγήσεις, οι μικροαντιθέσεις για το κοινό καλό.

Τέλος, πληροφορήθηκα ότι στο χορό της ομάδας η διοίκηση αποφάσισε να τιμήσει παλιούς προέδρους και ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσφορά τους. Είναι μια πρωτοβουλία που πρέπει να πω ότι την επικροτώ απολύτως. Θα βραβευτούν οι Γ. Απατσίδης, Γ. Κίτσιος, Τ. Τσιάρτας από την πλευρά των παραγόντων. Τρεις πρόεδροι που έγραψαν την δική τους ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο και ο πρώτος εξ αυτών συνεχίζει να προσθέτει ακόμη και σήμερα σελίδες.
Επίσης θα τιμηθούν οι παλιοί ποδοσφαιριστές Π. Γκαβάνης, Τ. Οικονομόπουλος, Τ. Λακασάς, Ηλ. Ιασονίδης και Κ. Μέκας για την προσφορά τους στην ομάδα.
Συγχαρητήρια στους διοικούντες που πήραν αυτή την πρωτοβουλία.
*Μια παρατήρηση. Δεν κατανόησα γιατί δεν μπήκε στη λίστα των υπό βράβευση πρώην προέδρων ο Γ. Μιχαλάκας που διετέλεσε στην κορυφαία θέση του σωματείου για έναν χρόνο…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως θες τα γράφεις ρε Μόχλα. Τη μια βδομάδα τους τη λες και την άλλη ξαφνικά γίνονται γίγαντες. Σωστός παίχτης, εσένα έπρεπε να έχει ο Αλεξανδρίδης στην εντεκάδα.
Ακου εκεί ο Κολοθάς είναι προεδράρα. Άντε να μην πω τι είναι και έχω αγωγή εγώ όχι σαν τον άλλον που τον είπε κοντοπρόεδρο

Ανώνυμος είπε...

na timisoyn kai ton Basili Tsiarta gia thn megali prosfora tou sto topiko podosfairo. Asxaitoi

Ανώνυμος είπε...

Kala i asxetosini toys den pezete. O kontos, o xontros kai oi asxetoi. Etsi prepei na onomasti ayti i dioikitiki omada!!!