Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας της Αλεξάνδρειας από την αρχή. Από τότε που η διοίκηση Ιορδανόπουλου έβαλε στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Από τότε που είδαμε στην πράξη τα πρώτα χρόνια να της θητείας εκείνης της διοίκησης να προσπαθεί, να δουλεύει, να πασχίζει, να ξοδεύει.
Αρχίσαμε να κάνουμε επισημάνσεις. Παρατηρήσεις που έκαναν οι φίλαθλοι και τις καταγράφαμε γιατί θεωρούσαμε ότι είχαν λογική βάση.
Τότε, οι διοικούντες συμπεριφέρθηκαν όπως οι περισσότεροι που διοικούν. Αντέδρασαν με υπεροψία και αλαζονεία. Νομίζοντας ότι κατέχουν το αλάθητο.
Ωστόσο, τα γεγονότα τους διέψευσαν και γέμισαν με απογοήτευση τους φιλάθλους της ομάδας.
Ήρθε η διοίκηση Κολοθά. Λύση ανάγκης και παράλληλα εκδήλωση άδολης αγάπης προς την ομάδα από τον νυν πρόεδρο. Όλοι γνωρίζουμε και αυτός ακόμα καλύτερα ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι σήμερα πρόεδρος στην ομάδα που χρειάζεται πολλά χιλιάρικα για να βγάλει τη χρονιά.
Ο πρόεδρος Κολοθάς την έβγαλε τη χρονιά πέρσι με άλλους δυο συνεργάτες παρέα. Ήταν σκέτος ηρωισμός που συν τοις άλλοις υποδηλώνει και άγνοια κινδύνου. Έτσι είναι οι ήρωες.
Φέτος ο πρόεδρος έχει ως συνεργάτες πολλοί περισσότερους.
Μεγάλο συμβούλιο που συγκροτείται από επώνυμους φιλάθλους, καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία.
Δε φταίνε αυτοί που συνεχίζουν να υπάρχουν οι δυσκολίες. Θεωρώ πως οι συγκυρίες δεν βοηθούν. Αναφέρομαι στη δύσκολη κατάσταση που περνάνε οι περισσότεροι συμπολίτες. Αδυνατούν να συνδράμουν οικονομικά αφού έχουν άλλες προτεραιότητες.
Η κατάσταση είναι σε κρίσιμο σημείο. Η ομάδα χρειάζεται σιγουριά και αυτό μπορεί να προκύψει με στιβαρή οικονομικά διοίκηση.
Το είχαμε γράψει και προ δυο μηνών περίπου. Το παρεξήγησαν πολλοί τότε αλλά τώρα επανέρχεται το ζήτημα.
Το καλύτερο που μπορεί να γίνει τώρα είναι ένα ενωτικό προσκλητήριο σε όλους να μπουν στο ΔΣ. Να ξεπεραστούν στην πράξη οι παρεξηγήσεις και να προταχθεί το καλό της ομάδας. Απαραίτητοι είναι όλοι. Τωρινοί, χτεσινοί και παλιοί διοικούντες πρέπει να βοηθήσουν όλοι μαζί την Αλεξάνδρεια φέτος γιατί είναι η χρυσή ευκαιρία να πάρει την κατηγορία. Ιδου πεδίον δόξης λαμπρόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: