Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής αύριο με συναντήσεις φωτιά. Η Αλεξάνδρεια θα πάει μέσα στην έδρα του Βατανιακού να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά θα έχει απέναντί της μια ομάδα που ως τώρα δεν έχει ήττα!
Από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η ομάδα αγωνιστικά μπορεί να φέρει θετικό αποτέλεσμα και βασίζονται στην προσωπικότητα των παιχτών και την καλή δουλειά που κάνει το τεχνικό τημ.
Βέβαια, η απουσία από τις προπονήσεις του Καφέ που ως γνωστόν υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας η οποία όμως παρουσίασε κάποιες επιπλοκές και τον ανάγκασε να απουσιάσει περισσότερο χρόνο από τις προπονήσεις. Δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο μπορεί να επανέλθει στα γνωστά στάνταρ του ώστε να είναι ικανός να βοηθήσει την ομάδα του.
Από την άλλη μεριά η Αλεξάνδρεια έχει ενισχυθεί με την προσθήκη του Συμπεθέρη, ενός παίχτη που έχει μεγάλη εμπειρία αφού αγωνίστηκε σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AN XASOUN STON BATANIAKO TI THA KANOUN? THA FYGOUN H THA MEINOUN? KAI META THA PARAKALOUN TON APATZIDH NA PAREI THN OMADA.