Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΝΑΥΑΓΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

*ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ - ΠΑΙΧΤΩΝ
Ναυάγησε τελικά η υπόθεση της αλλαγής της διοίκησης της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και το μέλλον της ομάδας παραμένει αβέβαιο. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι οι παίχτες και ο προπονητής Κυριάκος Αλεξανδρίδης δήλωσαν ρητά και κατηγορηματικά προς όλους τους παράγοντες ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να κατακτήσουν τον τίτλο.
Επίσης, δήλωσε ο προπονητής ότι σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στην Γ΄ Εθνική ο ίδιος προσφέρεται και έχει τη δυνατότητα να καλύψει το 40% του συνολικού μπάτζετ της νέας χρονιάς.
Ας πάρουμε τα πράγματα αναλυτικά.
Ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Απατσίδης είχε δεχτεί πολλές πιέσεις από τους διοικούντες να αναλάβει την ομάδα δεδομένης της αγάπης που τρέφει για το σωματείο αυτό. Έγιναν συζητήσεις και όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα ημερών η ομαλή μεταβίβαση της ομάδας στη νέα διοίκηση. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και τα ονόματα των συνεργατών του νέου προέδρου.
Επίσης, την Τετάρτη το μεσημέρι σε γεύμα που είχε η διοίκηση της ομάδας παρόντος του Γ. Απατσίδη, του Ν. Μπενή, του δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου και του πρώην προέδρου της ομάδας Γ. Κίτσιου είχε βγει το συμπέρασμα ότι η ομάδα αλλάζει διοικητικό καθεστώς.
Όρος του κ. Απατσίδη ήταν να «τρέξει» την ομάδα ως το καλοκαίρι και μετά να βρεθεί μια νέα στιβαρή διοίκηση να την αναλάβει.
Τέτοια εξέλιξη δεν σημειώθηκε και την Πέμπτη το μεσημέρι ο ίδιος ο Γ. Απατσίδης ανακοίνωση την οριστική του απόφαση που είναι αρνητική και αμετάκλητη.
Και δικαίως θα αναρωτηθεί κανείς «τι γίνεται τώρα;»
Τώρα, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Η ομάδα ναι μεν έχει μια διοίκηση που όμως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις τρέχουσες υποχρεώσεις και για να πούμε την αλήθεια, κι εδώ που έφτασε είναι ένας άθλος για τον Θ. Κολοθά και τους συνεργάτες του.
Η ομάδα αγωνιστικά είναι πρώτη στην βαθμολογία και έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάρει το πρωτάθλημα δεδομένου ότι η μια εκ των ανταγωνιστών της, η Φλώρινα, παρουσιάζει σημάδια διάλυσης. Βασικό της αντίπαλος είναι η Κοζάνη που όμως υπολείπεται βαθμών της Αλεξάνδρειας.
Οι υποχρεώσεις τρέχουν και αυτονόητο είναι να προκύπτουν προβλήματα. Οι χορηγίες που γίνονται δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις και όλα δείχνουν ότι αν δεν ισχύσει αυτό που δήλωσε ο Κ. Αλεξανδρίδης τότε λίαν συντόμως θα παρουσιαστούν και σημάδια διάλυσης.
Ως εκ τούτου, υπάρχει επείγουσα ανάγκη να βρεθεί εναλλακτική λύση αλλά ουδείς μπορεί να την υποδείξει.
Μια σκέψη είναι να μπει μπροστά τώρα ο επιχειρηματίας Τάκης Λαφαζάνης και να πλαισιωθεί με τους νυν παράγοντες και χορηγούς ώστε να βγει η χρονιά. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να του γίνει η σχετική κρούση και να διερευνήσουν τις προθέσεις του.
Το τοπίο ξανάγινε θολό ενώ όλα έδειχνα ότι κάτι καινούργιο θα προκύψει. Κρίμα πλην όμως ουδείς μπορεί να κατηγορήσει κανέναν διότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ πρόσφεραν πολλά και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν από όποια θέση και αν κατέχουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kyriako pare thn omada esy kai ase toys megaloparagontes na kanoyn lezantes. ntropi mas pou den mporoume na exoyme mia omada sthn g ethniki

Athanasios D. STYLIADIS είπε...

Ο Peppa Flamur στην Φλώρινα έβαλε φέτος 500.000 ευρώ και απότι φαίνεται δεν φτάσανε...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ. ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.