Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


Συγκινητικές στιγμές είχε ο χτεσινός χορός της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ όταν βραβεύτηκαν οι παλιοί πρόεδροι της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα ακούσαμε τον Γιάννη Βαρζώκα πρώτα να αναφέρεται στην δική του τριετή παραμονή στα διοικητικά της ομάδας και να αφιερώνει την τιμητική πλακέτα στην γυναίκα του που τόσο υπομονή έκανε εκείνο το διάστημα.

Επίσης, ακούσαμε τον Τ. Τσιάρτα να λέει ότι έδωσε στην ομάδα της Αλεξάνδρειας αλλά πήρε πάρα πολλά με κυριώτερο την ανάδειξη του γιού του Βασίλη στα υψηλότερα επίπεδα του ποδοσφαίρου.

Επίσης, ένας άλλος παλιός παράγοντας του τοπικού ποδοσφαίρου, ο Βασίλης Μπαλιάκας όταν έδωσε την πλακέτα στον τιμώμενο Δημήτρη Λακασά, παλαιό παίχτη της ομάδας, είπε: Και αυτός είναι ένας απο τους χιλιάδες δικούς μου παίχτες. Κι όμως ενώ άλλοι τιμούνται και αναγνωρίζεται το έργο τους εγώ παραμένω στην άκρη.

Σαφής η πίκρα του κ. Μπαλιάκα και κάποια στιγμή θα ζητήσουμε να μας πει, εφόσον το θέλει, να μας πει περισσότερα.

Επίσης, τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Απατσίδης για την πολυετή προσφορά του που συνεχίζεται ακόμα και σημέρα και βέβαια αναγνωρίστηκε απο την διοίκηση δια του προέδρου της στην αρχή της εκδήλωσης.

Ο Θ. Κολοθάς ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας (τους ανέφερε ονομαστικά) και επανέλαβε οτι η ομάδα έχει στόχο την άνοδο στην Γ΄ Κατηγορία.

Διακρίναμε στην εκδήλωση τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου, τον αντινομάρχη Γ. Σουμπέκα, τους βουλευτές Λαζ. Τσαβδαρίδη και Τ. Σιδηρόπουλο.

*Πρέπει να σημειώσουμε οτι γίναμε μάρτυρες μιας δυσάρεστης κατάστασης. Αποχώρησαν δυσαρεστημένοι απο την εκδήλωση ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Κώστας Μαστοροδήμος και ο παλιός παράγοντας της ομάδας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ΜΑΝΘΟΣ, Κώστας Ντίνας.


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ton vlaka ton Abatzidi tin ton evales gotofrafia? Mipos epidi se plirwni?

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάμαι καλά ,που θυμάμαι, τον Μπαλιάκα τον τίμησαν οι Παλαίμαχοι.Τουλάχιστον αυτοί τον θυμήθηκαν!!!! Καλά έκανε και τους τα είπε. Μας μπέρδεψαν όμως, γιατί τιμήσαν και από Α.Μ.Σ. και από Α.Ε. Αλεξάνδρειας και κυρίως αυτούς που προσέφεραν πολλά!!! Αλήθεια γιατί δεν υπάρχει Α.Μ.Σ. Αλεξάνδρειας;

Ανώνυμος είπε...

Τα χορευτικά συγκροτήματα τι ρόλο παίζουν στον χορό της ομάδος; Για να χορεύουν μέχρι την μία το πρωϊ και να μην προλάβουμε να ακούσουμε το πρόγραμμα του μαγαζιού με τον ωραίο τραγουδιστή που έφερε;

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι όταν έδειξε ο Κύριος Βαρζώκας Γιάννης, παλιός Πρόεδρος και τιμώμενο πρόσωπο,τον λαχνό που κέρδιζε δώρο, του είπαν από το Δ.Σ. ότι είναι πλαστός; Ήμαρτον!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ενώ φαινόταν πολύς ο κόσμος , δεν ξεπερνούσε τους 500.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο "χοντρός" ήταν αυτός που είπε τον Κύριο Βαρτζώκα ότι είναι πλαστός ο λαχνός και ο Μιχαλάκας
το επιβεβαίωσε.Δεν υπήρχε σραγίδα της ομάδος πάνω στο λαχνό και για το λόγο αυτό το τιμώμενο πρόσωπο ήταν πλαστογράφος!!! Χρειάζεται πολύ μυαλό για να μη γίνεσαι ρεζίλι σαν ομάδα ; Ούτε ένα μικρό παιδάκι δεν θα φερόταν έτσι , πόσο μάλλον ένα χοντρό κι ένας συνταξιούχος ασφαλιστής.!!!

Ανώνυμος είπε...

Tελικά τα μοιραστήκανε τα χρήματα που βγάλανε από το χορό οι του Συμβουλίου; Έπρεπε όμως να τα πάρουν πίσω γιατί έχουν 20 ημέρες που τα είχαν βάλει στην ομάδα.!! Βέβαια αυτούς που τους χρωστάνε εδώ και χρόνια , δεν βαριέσαι.... Τον εαυτό μας να κοιτάξουμε. Άλλωστε δεν μπήκαμε στο Δ.Σ. για να βάλουμε χρήματα , αλλά να βγάλουμε γούστα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ , ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ , ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΠΡΩΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, ο Κίτσιος ο Γιώργος που ήταν τιμώμενο πρόσωπο γιατί δεν πήγε στο χορό;
Tον Ιορδανόπουλο γιατί δεν τον κάλεσαν;Περισσότερα έβαλε απ'αυτόν ο Κολοθάς , ο Κίτσιος ή ο Απατσίδης;
Aλλά όταν είσαι διορισμένος πρόεδρος , δεν σ'αφήνουν να σκεφτείς (αν έχεις μυαλό),αυτοί που σε τοποθέτησαν εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Η εμπάθεια έχει όρια. Είναι δυνατόν να κάνεις κριτική στον Κολοθά γιατί δεν κάλεσε τον Ιορδανόπουλο όταν όλοι ξέρουμε οτι αυτός διέλυσε την ομάδα και ότι ήθελε να πάρει και τα κορδόνια και τους κώνους και τα γραφεία της ομάδας που τα είχε δώσει ο Μαστοροδήμος;
Μπορεί ο Κολοθάς να κάνει μακακίες αλλά ο άλλος κατέχει μεταπτυχιακό σαυτές. Όπου΄ πήγε διέλυσε τις ομάδες και έφυγε με ψηλά το κεφάλι. Ο Κολοθάς όλοι ξέρουμε ότι έβαλε πολλά σε σχέση με τη δυνατότητα που έχει. Ο Κίτσιος δεν έβαλε μια δραχμή γιατί δεν έχει δυνατότητα. Ο Απατσίδης έβαλε αρκετά και το ξέρουμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Την ομάδα Α.Μ.Σ. Αλεξάνδρειας ,την διέλυσε κάποιος άλλος ο οποίος τιμήθηκε στο χορό, για την προσφορά του!!! Το ρωτάει και κάποιος φίλος πιο πάνω,γιατί δεν υπάρχει Α.Μ.Σ.Αλεξανδρειας;.Γι αυτό το λόγο ρώτησα γιατί δεν καλέστηκε ο Ιορδανόπουλος ,που πράγματι κράτησε τα ρούχα ,τα παπούτσια και τα δελτία......

Ανώνυμος είπε...

Είστε άσχετοι και οι δυο σας. Είμαι σίγουρος ότι αναφέρεστε στον Τσάρτα Τάσο. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά αν δεν ήταν αυτός στα πράγματα τότε, δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε εκείνη την πορεία η ομάδα. Ο άνθρωπος ήταν εκατό χρόνια πιο μπροστά από όλους τους άλλους παράγοντες της πλάκας που τους είχε δίπλα του και τους έκανε ότι ήθελε.
Το κακό είναι ότι ακόμα και σήμερα πολλοί είναι αυτοί που αναπολούν εκείνες τις καταστάσεις και λένε ότι θα επιθυμούσαν έναν άλλον Τσάρτα να υπήρχε σήμερα.
Γιατί αν δείτε ποιοί είναι οι σημερινοί που διοικούν την Αλεξάνδρεια θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι είναι της πλάκας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ (Ή ΤΣΕΡΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΡΤΑΣ) ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΑΥΤΟΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ; Ο ΚΟΛΟΘΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΠΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΛΕΝΟ, ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.