Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

KΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΔΗΡ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

*Δεν τα παρατάμε. Συνεχίζουμε για την πρώτη θέση
Ενδιαφέροντα πράγματα ακούστηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια από τον Δ. Καφέ και τον Γ. Βαλδήρ. Οι δύο άσσοι της Αλεξάνδρειας είπαν εξ αρχής ότι το καλοκαίρι κανείς τους δεν υπολόγιζε ότι η ομάδα θα βρίσκεται στην πρώτη θέση και θα χτυπάει πρωτάθλημα. «Λέγαμε με τον Γιάννη ότι μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές αν έχουμε 10 βαθμούς θα είναι καλά» είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Καφές.
Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είπε με έμφαση και κατηγορηματικό τρόπο ότι «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουμε γιατί υπάρχουν διοικητικά προβλήματα. Είναι θέμα εγωισμού για μας και κανείς, από τον μεγαλύτερο ως τον πιο μικρό ποδοσφαιριστή θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ελπίζω σε θετικές διοικητικές εξελίξεις αλλά όπως και να γίνει εμείς συνεχίζουμε». Μαζί του συμφώνησε και ο ηγέτης της άμυνας Γ. Βαλδήρ.
Οι δυο παίχτες αναφέρθηκαν στους δυο παράγοντες που ήταν εξ αρχής κοντά τους και πιο συγκεκριμένα στον Γεν. Αρχηγό Στέργιο Μπούθα και τον πρόεδρο Θ. Κολοθά. «Αυτοί είναι και τώρα» πέταξε την ατάκα ο Δ. Καφές.
Στη συνέχεια ρωτήθηκαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είπαν με μια φωνή: «Στο χέρι μας είναι να το πάρουμε. Όλα δείχνουν ότι θα το πάρουμε».
Τέλος, είπαν ότι σε καθημερινή σχεδόν βάση γίνονται συζητήσεις στα αποδυτήρια της ομάδας για την πορεία της στην Γ΄ Εθνική. «Το παρών σχήμα με κάποιες προσθήκες άνετα μπορεί να σταθεί στην συγκεκριμένη κατηγορία. Τι παραπάνω νομίζετε έχει αυτή η κατηγορία»; Είπε ο Γ. Βαλδήρ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά. Δείχνουν ήθος και με την στάση τους γίνονται παραδείγματα προς μίμηση.
Αυτά να βλέπουν οι Αλεξανδρινοί και να ντρέπονται που δυο παιδιά εκτός πόλης νοιάζονται για την ομάδα της πόλης πιο πολύ και είναι έτοιμα να συνεχίσουν να παίζουν χωρίς χρήματα. Ξανά μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους παίχτες της ομάδας μας για την στάση τους. Με έχουν συγκινήσει πολύ.