Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Στο τελικό στάδιο των συζητήσεων βρίσκονται οι παράγοντες του σωματείου με τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Απατσίδη ώστε εντός των ημερών να γίνει η διοικητική μεταβολή και να αναλάβει την ομάδα ως πρόεδρος.
Οι διοικούντες ομόφωνα είχαν καταλήξει ότι είναι αδύνατον να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της κοινωνίας ευρύτερα και αναλογιζόμενοι την μεγάλη ευθύνη τους κάλεσαν τον πρώην πρόεδρο και βασικό χρηματοδότη και στη φετινή χρονιά Γιάννη Απατσίδη να κάνει την υπέρβαση και να οδηγήσει το "σκάφος" με στιβαρότητα ως το τέλος, τουλάχιστον, της περιόδου.
Αυτός, με γνωστή την αγάπη για την ομάδα, ανταποκρίθηκε και αφού έκανε κάποιες διερευνητικές κινήσεις με άλλους παράγοντες, με τους οποίους θα συνεργαστεί στο μέλλον, είπε το ΝΑΙ. Το μόνο που απομένει είναι να συναντηθούν εντός της ημέρας ή μέχρι αύριο και να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.
Να σημειωθεί ότι το παρών ΔΣ είναι ομόφωνα υπέρ της λύσης Απατσίδη και τίθεται στην διάθεσή του εάν και εφόσον ο ίδιος θέλει να τους αξιοποιήσει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, ο Γιάννης βγαίνει μπροστά. Αρκεί Χάρη να λες αλήθεια και όχι ράδιο αρβύλα.
Αν το πάρει σοβαρά το θέμα τότε μπορεί να δούμε πρωτάθλημα. Να κάνει πρόταση και στον Μαστοροδήμο να μπει στο δ/κο συμβούλιο γιατί τέτοιοι παράγοντες είναι πολύτιμοι.

Ανώνυμος είπε...

To leo me epifilaksi. O Kolothas xtes elege oti den paei allo kai o Apatsidis prepei na parei thn omada shmera.
Ta exei paiksei o kontos.

Ανώνυμος είπε...

O προπονητής της Φλώρινας έφυγε και καταγγέλει το Δ.Σ. ότι όλοι είναι απλήρωτοι. Είναι ευκαιρία φέτος να ανέβουμε κατηγορία. Αν δεν ανέβουμε , τότε δεν θα φταίει μόνο ο Κολοθάς και οι λοιποί , αλλά και ο Απατσίδης που δεν αναλαμβάνει και ο RAM και ο Λαφαζάνης....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ. ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. Ο ΚΟΛΟΘΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

PARE PROTATLIMA GIANNI KAI META PHGENE GIA DIMARXOS. SKEPSOY TO SOBARA. MONO ESY MPOREIS NA KANEIS TETOIA MAGIA.