Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΗΤΤΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΜΕ 1-0. ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΒΑΚΑ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η «Βασίλισσα» στο σημερινό ντέρμπι στην Επανομή από την τοπική Αναγέννηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του προπονητή Τιμόθεου Καβακά. Οι Βεροιώτες αγωνίστηκαν χωρίς πάθος και ηττήθηκαν από τους γηπεδούχους, οι οποίοι χωρίς να είναι καλύτεροι έδειξαν μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη.
Αγωνιστικά το ματς ήταν μέτριο, με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Δαμιανίδης στο 20’ με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Διαμαντίδης και αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας. Η «Βασίλισσα» φάνηκε μόνο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όταν τα έπαιξε όλα για όλα με σκοπό να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Με αυτή την ήττα οι «κυανέρυθροι» έμειναν πίσω στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, απογοητεύοντας τους 500 και πλέον φιλάθλους τους που έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο της Επανομής!
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Σιδηρόπουλος, Ναλμπάντης)
ΕΠΑΝΟΜΗ: Μαλαμής, Σαμαράς, Χουνουζίδης, Παπατζίκος, Αποστολίδης, Βαγγελή, Δαμιανίδης (77’ Σακάς), Διαμαντίδης, Τουμπί (82’ Θεοδωρίδης), Δεμιρτζόγλου (87’ Αρχοντίδης), Πιτσόκος.
ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Ματζιαρίδης, Τζημογιάννης (80’ Βούλγαρης), Καπίας, Τριάντος, Μπαχράμης (60’ Νούτσος), Ένκβιστ, Λαναρής, Γκέσιος, Καλτσάς (49’ Μυροφορίδης), Καραγιάννης.
ΠΗΓΗ: ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: