Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-2

    Έναν βαθμό ακόμα χρειάζονται οι Πόντιοι Κατερίνης για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Την Κυριακή πάντως η Αλεξάνδρεια αν και ηττήθηκε με 3-2, έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει βαθμό ή βαθμούς μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου ομάδος της κατηγορίας. 
  Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Τερζίδη αν και από το 26ο λεπτό της συνάντησης βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0,δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα. Τελικώς έμεινε το 3-2, σκορ που έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αδικεί τους πράσινους.
  Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Κουμορτζής στο 3ο λεπτό (1-0), ο Βεϊδαμενίδης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 17' για να κάνει το 3-0 στο 36΄ο Νάκας. Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έδιναν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, η Αλεξάνδρεια μείωσε στο 63' με τον Τενεδιό στο 63΄ και πέντε λεπτά αργότερα ο Συμπεθέρης έφερε την Αλεξάνδρεια ακόμα πιο κοντά μειώνοντας στο 3-2. Παρά την πίεση και τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι πράσινοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και έτσι έμεινε το τελικό 3-2. 

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Βασιλειάδης, Κούρτογλου, Παπαδόπουλος Ν., Μπαγλαρίδης, Μαυρίδης (46’ Αρβανίτης), Παπαγιαννόπουλος, Οικονόμου, Ταρασιάδης (46’ Ευφραιμίδης Γ.), Νάκας, Κουμορτζής, Βεϊδαμενίδης (30’ Μωυσίδης).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Χαρισόπουλος, Σιμηχανίδης, Καρράς (63’ Πατρίκας), Ιωαννίδης, Συμπεθέρης, Νικολαΐδης, Τενεδιός, Παπαδόπουλος Κ. (54’ Νικολόπουλος), Αντωνίου, Αντάμης (46’ Γασπαράτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: