Κυριακή 4 Απριλίου 2010

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΕΙΑ;

Έλαβα το παρακάτω σχόλιο που αναφέρεται στην απομάκρυνηση του Πατρίκα από την θέση του αργηχού στην ομάδα της Αλεξάνδρειας.
Το θέτουμε υπόψιν σας για να διαμορφώστε σφαιρική άποψη και μετά το ρεπορτάζ που θα κάνουμε θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά το θέμα με τις απόψεις όλων των πλευρών και τις πληροφορίες που θα μαζέψουμε.
Το σχόλιο έχει ως εξής:
"Αναρωτήθηκε κανείς γιατί αρχηγός της Αλεξάνδρειας δεν είναι πλέον ο Πατρίκας; Ο οποίος ξέρουμε όλοι τι έχει προσφέρει φέτος και για πολλά χρόνια πρίν; Μάλλον από ότι άκουσα ο Πατρίκας άνοιγε πολύ το στόμα του απέναντι στην διοίκηση λέγοντας πως κάτι γίνεται λάθος και η ομάδα οδηγείται σε λάθος δρόμο κάτι που όλοι είδαμε στον δεύτερο γύρο.
Η διοίκηση έκρινε πως αυτό που έφταιγε ήταν ότι αρχηγός ήταν ο Πατρίκας και δεν έβλεπε το ελειπές υλικό και κυρίως τον γυμναστή, έτσι ξήλωσε τον Πατρίκα ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για του χρόνου. Άραγε η διοίκηση τι έκανε για να κρατησει τον Πατρίκα;"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PAIDES EGO AYTO POU EXO NA PO EINAI OTI STHN OMADA TIS ALEXANDREIAS AN DEN EISAI KSENOS DEN PAS MPROSTA O PATRIKAS EINAI O MONOS PAIXTIS GENIMA THREMA TIS ALEXANDREIAS KAI KATA GENIKI OMOLOGIA O KALITEROS PAIXTIS TIS FETINIS ALEXANDREIAS.ELPIZO DIOIKISI AN KATAFERI EI NA TON KRATISI TOU XRONOU NA DIORTHOSEI TO PASIFANES LATHOS TIS!

Ανώνυμος είπε...

MIPOS O PATRIKAS DEN EGINE O ROUFIANOS TIS DIOIKISIS GIAYTO KSILOTHIKE?TA 6 GOAL TOU FETOS AN KAI AMINTIKOS SAS LENE KATI? TOULAXISTON STHN VEROIA KATALAVANE TO LATHOS POU KANANE PRIN DIO XRONIA KAI TON AFISAN ELEYTHERO KAI TORA TON ZITANE PISO! KSIPNATE RE DIOIKOUNTES....