Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟ

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Βατόλακκο με νικητή τελικά την τοπική ομάδα (4-3), που κατάφερε να υλοποιήσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, ήταν καλύτεροι στο α΄μέρος, και σκόραραν τρεις φορές με το δαιμόνιο σέντερ-φορ Καφέ, που είναι ο πρώτος σκόρερ της Δ΄ Εθνικής πανελλαδικά.

  Η Α.Ε.Π. τα έδωσε όλα στο β΄ημίχρονο, κατάφερε να περιορίσει το μόνιμο κίνδυνο για την εστία του Αθανασόπουλου, Καφέ, κι έστω και δύσκολα έφτασε στο στόχο της, που δεν ήταν άλλος από το τρίποντο, που της δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει για τη σωτηρία της. Σημασία έχει ότι οι λιγοστοί φίλαθλοι είδαν ένα καταπληκτικό ματς με αγγλικό σκορ, ανατροπές, πολλές ευκαιρίες, ανάμεσα σε δυο ομάδες που κοσμούν την κατηγορία.
11΄- Βολίδα του Ξαφέτη απόκρουσε ο Αθανασόπουλος, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ο Καφές που καιροφυλακτούσε με πλασέ σημείωσε το 0-1.

21΄- Καταπληκτική μεταβίβαση του Μπάκανου στον Καφέ, που από το ύψος της περιοχής εκτέλεσε τον Αθανασόπουλο, σημειώνοντας το 0-2.
26΄- Ατομική προσπάθεια του Χ. Καραγιάννη από αριστερά, γύρισε στον Κοτζατίσογλου στο ύψος του πέναλτι, αυτός έστρωσε στο Χαραλαμπίδη που με ευθύβολο σουτ μείωσε σε 1-2.
31΄- Ο Χριστοφορίδης διεκδίκησε και κέρδισε την μπάλα, πάσαρε στο Γκορουμάνο που με δυνατό συρτό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.
52΄- ΄Εξοχη κάθετη του Ντάμτσιου, ο Καφές ελίχθηκε ωραία και με άψογο πλασέ σημείωσε το 2-3.
65΄- Ο Χριστοφορίδης μπήκε από δεξιά, είδε τον Κωτσόπουλο εκτός θέσης και με ψηλοκρεμαστό σουτ, ισοφάρισε σε 3-3.
76΄- Κάθετη πάσα του Χ. Καραγιάννη στο Γκορουμάνο, που με πλασέ σημείωσε το νικητήριο γκολ για την Α.Ε.Π.
΄Αριστη η διαιτησία από τους: Κ. Μπαλατσούκα, Α. Ράπτη, Γ. Παπαχρήστο (Ηπείρου).
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟY: (Χρήστος Λάλλος): Αθανασόπουλος, Χριστοφορίδης, Κυριακίδης, Μαντζώλας, Ιωαννίδης (45΄Πολύζος), Χαραλαμπίδης, Χ. Καραγιάννης (75΄Κ. Παπαδόπουλος), Γκορουμάνος, Φουσάνης (80΄Γ. Καραγιάννης), Τζιαμπίρης, Κοτζατίσογλου.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Νίκος Παπανώτας): Κωτσόπουλος, Κουβατσίδης (55΄Αλ. Καφές), Πατρίκας, Μοσχόπουλος (80΄Μελιόπουλος), Κ. Πολυζόπουλος, Ντάμτσιος (63΄Χαλκιάς), Τενεκετζής, Ξαφέτης, Μπάκανος, Τσούπρος, Καφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: