Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 3-1



Με νικήτρια την Αλεξάνδρεια έληξε ο αγώνας στον Πλάτανο μεταξύ της Αθλητικής Ένωσης Αλεξάνδρειας και του Μακεδονικού Φούφα. Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστους Τερζίδης επικράτησαν δίκαια με 3-1 της αντιπάλου ομάδος και έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία 4 αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος. 
  Στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με την Αλεξάνδρεια να έχει 100% ποσοστό επιτυχίας στην τελική προσπάθεια αφού στις δύο μοναδικές ευκαιρίες που δημιούργησε, κατάφερε να πετύχει και δύο τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν σημείωσαν τίποτα αξιόλογο μπροστά στην εστία του Καρασαββίδη που έμεινε θεατής και στα 45 λεπτά του αγώνα. Κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετά νεύρα κυρίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων. 
  Στο 2ο ημίχρονο οι φίλαθλοι παρακολούθησαν καλύτερο θέαμα και τις δύο ομάδες να σημειώνουν από ένα τέρμα. 
  Η Αλεξάνδρεια επικράτησε δίκαια αποδίδοντας και ωραίο θέαμα εντός αγωνιστικού χώρου και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. 
  Καλή η διαιτησία του Λαρισαίου Αναστασίου και των βοηθών του Χατζηζιώντα – Ζαχάρου. 
Γκολ και φάσεις
10’: Φάουλ του Ιωαννίδη από δεξιά που εκτελείται συρτά. Η μπάλα περνάει από όλους, παίρνει ύψος από κάποια απόκρουση και ο Γασπαράτος με κοντινή κεφαλιά ανοίγει το σκορ για την Αλεξάνδρεια. (1-0)
43’: Μπαλιά από το κέντρο του Καρρά, στην μεγάλη περιοχή ο Γασπαράτος κατεβάζει την μπάλα και με ωραίο τρόπο στέλνει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Σακουρίδη και συνέχεια στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. (2-0)
47’: Ο Ιωαννίδης κάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Φούφα και η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Μακεδονικού. 
48’: Ατομική ενέργεια του Συμπεθέρη που περνάει τρεις αντιπάλους, βγάζει τετ α τετ τον Τενεδιό δεξιά που με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια. 
50’: Ατομική ενέργεια του Τενεδιού από δεξιά που βγάζει την σέντρα και ο Συμπεθέρης στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά σημειώνει το ωραιότερο γκολ της συνάντησης. (3-0)
57’: Επέλαση Συμπεθέρη από αριστερά που βγάζει την σέντρα, από το ύψος του πέναλτι ο Νικολόπουλος σε πρώτο χρόνο κάνει το σουτ και η μπάλα φεύγει έξω. 
76’: Εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας με τον Στεφανίδη και ο Καρασαββίδης με τις γροθιές αποκρούει. 
81’: Ατομική προσπάθεια του Ξυνάδα που μπαίνει στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, κάνει το συρτό σουτ και ο Καρασαββίδης με τα πόδια αποκρούει εκ νέου. 
82’: Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους από δεξιά ο Θ. Ίτσκος κάνει την σέντρα και ο Ξυνάδας εξ επαφής με την εστία της Αλεξάνδρειας σημειώνει το γκολ της τιμής για τον Μακεδονικό. (3-1)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, ΠΡΕΜΤΣΗΣ, Αντάμης, Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Καρράς, Ιωαννίδης, ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ, Νικολόπουλος, Τενεδιός (87’: Αντωνίου), Σαραντίδης (83’: Πατρίκας), ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ. 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Σακουρίδης (46’: Γιούρος), Κουρκουμάνος, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, Τσουκλίδης, Θ. Ίτσκος, Φουχαντίδης, Γ. ΙΤΣΚΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ, Ξυνάδας, Ευσταθιάδης, Ν. Ιωαννίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: