Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΣΒΟΡΩΝΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-2

  Αιφνιδιάστηκε η Αλεξάνδρεια από τους γηπεδούχους και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Τερζίδη δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό χωρίς ωστόσο να πάρουν κάποιον βαθμό και να ηττηθούν με 3-2. Σίγουρα αυτό που μένει για τον προπονητή της Αλεξάνδρειας από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η προσπάθεια και η θέληση των ποδοσφαιριστών. 
  Το σκορ από το 6ο κιόλας λεπτό άνοιξε ο Σταυρογιάννης για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 9' ο Μηχαλίτσιος. Η Αλεξάνδρεια μείωσε στο 50' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Συμπεθέρη. Στο 70ο λεπτό όμως ο Αετός έδωσε εκ νέου προβάδισμα 2 τερμάτων στους γηπεδούχους ενώ το τελικό 3-2 σημείωσε ο Γασπαράτος για την Αλεξάνδρεια. 
  Στην 8η θέση της βαθμολογίας η Αλεξάνδρεια με 38 βαθμούς που υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον Φούφα. 
ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Τζέπελος, Βαρβαρέζος (46’ Τάσσος), Νταντάμης (46’ Πασχαλίδης), Λιάτσος, Κατσίμπουρας, Γκουνταμάνης, Πέτρου, Τσέργας, Μιχαλήτσιος (46’ Καρυπίδης), Αετός, Σταυρογιάννης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κοσκινάς (63’ Καρασαββίδης), Πρέμτσης, Χαρισόπουλος, Τενεδιός (46’ Συμπεθέρης), Καρράς, Νικολαϊδης, Αντωνίου, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Σαραντίδης (80’ Γασπαράτος), Αντάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: