Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Α.Ε ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με µια απ' τις καλύτερες οµάδες της κατηγορίας αγωνίζεται στην έδρα της η Α.Ε.Π. ΄Οπως επεσήµανε ο Χρήστος Λάλλος το παιχνίδι για την Α.Ε.Π. αποτελεί µονόδροµο, όπως κι όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, αν θέλουν οι Πόντιοι να σώσουν την παρτίδα. Εποµένως, µοναδικός στόχος αποτελεί το τρίποντο, προκειµένου να κεφαλαιοποιήσουν και το µεγαλειώδες διπλό στη Φλώρινα. Το µοναδικό σοβαρό πρόβληµα που αντιµετωπίζει ο τεχνικός των Ποντίων, είναι η απουσία του έµπειρου στόπερ Φαλτάκα, ενώ επιστέφουν οι τιµωρηµένοι Παπαµιχαήλ και Ιωαννίδης.
Ο τεχνικός διευθυντής Δρόσος Φαλτάκας σε  δηλώσεις του, τόνισε: "Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Αποδείξαµε φέτος περίτρανα,ότι η βαθµολογική θέση µας αδικεί.
Παράλληλα κάναµε σοβαρά λάθη και χάσαµε αδικαιολόγητα βαθµούς στην έδρα µας. Θα παλέψουμε ως το τελευταίο παιχνίδι. Οι παίχτες µας είναι διατεθειµένοι από δω και πέρα να τα δώσουν όλα και στο τέλος θα κάνουµε ταµείο. Είµαστε όµως αισιόδοξοι, γιατί γνωρίζουμε τις δυνατότητές µας. Κάµω έκκληση στους γρεβενιώτες φιλάθλους να µας συμπαρασταθούν στους τελευταίους αγώνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: