Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

ΚΟΡΥΦΗ - ΝΑΟΥΣΑ 1-3

-Δύσκολη νίκη της πρωτοπόρου στην Κορυφή

Ζορίστηκε αρκετά η Νάουσα για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην νεανική ομάδα της Κορυφής σήμερα το μεσημέρι. Η ομάδα του Μπεσλίκα απο το πρώτο λεπτό έδειξε οτι επιδιώκει τη νίκη αλλά συνάντησε την σθεναρή αντίσταση της Κορυφής που αφού ισορρόπησε στο εικοσάλεπτο άρχισε να βγαίνει και μπροστά και να απειλεί.
Όλα έδειχναν οτι το ημίχρονο θα ήταν χωρίς σκορ αλλά ο Μαντάκης (διαιτητής) πήρε μια λάθος απόφαση που έμελε να είναι καθοριστική. Στο 43΄ένας επιθετικός της Νάουσας έπιασε δυνατό σουτ απο το ύψος της περιοχής και σε απόσταση αναπνοής, ούτε ένα μέτρο, ο Μαγγανάρης προσπάθησε να αμυνθεί και ενστικτωδώς σήκωσε το χέρι του και βρήκε τη μπάλα. Ο Μαντάκης σφύριξε πέναλτι και ο Τζιάνιτς άνοιξε το σκορ.
Λίγο πριν το σφύριγμα του διαιτητή ο Καψάλης έκανε δώρο ένα δεύτερο τέρμα αφού του ήρθε η φαεινή ιδέα να κάνει έξοδο στην μεγ. περιοχή και άφησε ανυπεράσπιστη την εστία του με αποτέλεσμα να χριστεί και πάλι σκόρερ ο Τζιάνιτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορυφή πίεσε, έχασε ευκαιρίες που δε χάνονται αλλά συνέχισε να πιέζει και στο 52΄μείωσε με ωραία κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Όλα έδειχναν οτι θα δούμε ένα άκρως ενδιαφέρον υπόλοιπο, όπως και έγινε.
Η Νάουσα "κάθισε" αγωνιστικά και η Κορυφή πίεζε για την ισοφάριση. Έχασε δυο κλασσικές ευκαιρίες και επειδή η μπάλα τιμωρεί τους άστοχους η Νάουσα πέτυχε και τρίτο τέρμα και πάλι με τον Τζάνιτς στο 82΄ και "καθάρισε" το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: