Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ "8" Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Νίκησε την Ένωση ΑΠ με 0-2

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας πήρε η Αλεξάνδρεια, η οποία νίκησε (0-2) στο Μακροχώρι την Ένωση Αποστόλου Παύλου, έπειτα από ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την αποβολή του Τζεϊρανίδη από τον διαιτητή της συνάντησης. Μια απόφαση που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων της Ένωσης (ορισμένες από τις οποίες δεν ήταν οι πρέπουσες) με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για ένα περίπου τέταρτο.
Τα γκολ ο Καφές
11΄ η Αλεξάνδρεια προηγήθηκε στο σκορ, όταν έπειτα από κεφαλιά πάσα του Βαλδήρ, ο Καφές με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Αλεξάνδρεια
88΄ Ατομική προσπάθεια για σεμινάριο του Καφέ, κάτω από την σέντρα, συνεργάζεται με τον Παπαδιά, μπαίνει μέσα στην, άψογο τελείωμα 0-2

ΕΑΠ: (Λευτέρης Κελεσίδης) Θεοδωρίδης, Σταφυλλίδης, Τσιαφούλης (71΄ Πετρίδης), Τζεϊρανίδης, Παπαδόπουλος, Καλούδης Η. (89΄ Καλούδης Π.), Ηλιάδης Γρ., Ηλιάδης Κ., Γιάννου, Συμεωνίδης Χ. (71΄ Συμεωνίδης Γ.), Κελεσίδης.
Αλεξάνδρεια: (Κυριάκος Αλεξανδρίδης) Παλιούρας, Καρατάσος, Πατρίκας (74΄ λ. τρ. Μπούκλας), Βαλδήρ, Περηφανόπουλος, Μυρωνίδης, Κίτσας, Φωτιάδης (46΄ Παπαδιάς), Μισράσι, Βέτος (68΄ Κοτσάνης), Καφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: