Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Ο Τ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ Ράδιο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Αυτή την ώρα ο Τάκης Παπαδόπουλος στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm δίνει συνέντευξη και λέει οτι η ομάδα της Κορυφής έχει πολύ καλό υλικό και απορεί το πως βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Προτείνει οτι δεν πρέπει να τα παρατήσει και υπάρχει χρόνος για να σώσει την κατηγορία.
Για την Αλεξάνδρεια λέει οτι φέτος εντυπωσιάζει και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Αλεξανδρίδης με τον συνεργάτη του Κωστογλίδη και ότι αν ξεπεραστούν ορισμένα ψυχολογικά κυρίως προβλήματα τότε το πρωτάθλημα μπορεί να το πάρει και μάλιστα άνετα.
Για το γεγονός οτι δεν συμμετέχει στο ΔΣ της Αλεξάνδρειας, είπε οτι οφείλεται σε προσωπικούς λόγους πλην όμως αγαπάει την ομάδα αυτή που υπηρέτησε επι πολλά χρόνια.

Για τα Τρίκαλα, στην ομάδα που σήμερα είναι πρόεδρος, είπε οτι γίνεται πολύ καλή δουλειά και έδωσε τα εύσημα στον Δ. Γιούρόπουλο για την δουλειά του.

Σε ερώτηση ακροατή αν άκουγε τον προπονητή του ή τον πρόεδρο όταν ήταν παίχτης αυτός απάντησε πως ήταν ατίθασος χαρακτήρας και γεννημένος νικητής .

Δεν υπάρχουν σχόλια: