Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Σταχυολογώ από την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του ράδιο Αλεξάνδρεια στην οποία συμμετείχα μαζί με τους Ρ. Καραλιόπουλο και Γ. Τσικουρκυτούδη. Θέμα της συζήτησης η χτεσινή ισοπαλία της Αλεξάνδρειας με την Α.Ε Σιάτιστας εντός έδρας και η οποία επέτρεψε στην Κοζάνη να «πιάσει» την Αλεξάνδρεια στην πρώτη θέση.

Τόνισαν οι συνομιλητές μου και σχολιάζω εγώ:
* Οι φίλαθλοι της Αλεξάνδρειας, όχι όλοι αλλά αρκετοί, μετά το τέλος του αγώνα άρχισαν να έχουν μια υβριστική συμπεριφορά απέναντι στους παίχτες.
-Δείγμα προφανώς της πεποίθησης των οπαδών ότι οι παίχτες ενώ μπορούσαν να πάρουν τη νίκη δεν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με αποτέλεσμα να χαθούν οι δυο βαθμοί.
* Ο Καφές επιτηρούνταν από την αρχή του αγώνα με μαν του μαν από έναν ή και περισσότερους παίχτες της Σιάτιστας. Άλλαζε θέσεις αλλά ο προσωπικός του αντίπαλος τον ακολουθούσε. Συνεπώς ο Καφές, που είναι βασικός στυλοβάτης της καλής πορείας της ομάδας, δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.
- Αυτό μήπως σημαίνει ότι ο Μανδραβέλης (κόουτς της Σιάτιστας) είχε την σχετική πληροφόρηση και έστησε την ομάδα του με τέτοιον τρόπο ώστε να εξουδετερώσει τα ατού της; Η απάντηση είναι νομίζω αυτονόητη.
Εξουδετερώθηκε και Μαντζιαρίδης που δεν τον άφησαν να πάρει ανάσα και υστέρησε δραματικά.
-Αν ο Μανδραβέλης παρέταξε την ομάδα του με επιτυχία προκύπτει ένα βασικό ερώτημα: ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ;
-Ποια ήταν η εναλλακτική που είχε στο μυαλό του και την χρησιμοποίησε;

* Μάρκαραν, είπαν οι δυο συνομιλητές που μετέδωσαν το ματς, οι παίχτες της Σιάτιστας στο κέντρο και συνεπώς ακύρωναν την όποιες προσπάθειες της Αλεξάνδρειας που ουσιαστικά δεν απείλησε.
- Με ποιον τρόπο οι παίχτες της Αλεξάνδρειας ήταν προετοιμασμένοι από τις προπονήσεις τους να ανταπεξέλθουν σε παρόμοιες τακτικές των αντιπάλων ομάδων;
-Είχε την σχετική ενημέρωση ο Αλεξανδρίδης για το πώς παίζει εκτός έδρας η Σιάτιστα; Αν όχι, γιατί;

Τα παραπάνω στοιχεία προέκυψαν εύλογα και αβίαστα από την συζήτηση που είχαμε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm.
Κάθε άλλη άποψη δεκτή. Είτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση xmoxlas@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο (2333027535) του ραδιοφώνου σε επόμενες εκπομπές.
-Τα σχόλια είναι αυτά με τα έντονα γράμματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: