Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Στο κρύο αλλά και ομιχλώδες Δημοτικό Στάδιο της Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε το κλασσικό τα τελευταία χρόνια γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Αλεξάνδρειας και της Ένωσης Απ. Παύλου. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς από τις βροχές των τελευταίων ημερών ωστόσο οι φίλαθλοι που βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας απόλαυσαν θεαματικό ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις και αρκετά τέρματα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Σίγουρα το τελικό 5-1 ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του αγώνα. Η Αλεξάνδρεια κυριάρχησε σε όλους τους τομείς χωρίς σε καμία στιγμή να επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να αναπτυχθούν όπως εκείνοι θα ήθελαν.
Για ακόμα μία αγωνιστική οι παίχτες του Κυριάκου Αλεξανδρίδη απέδειξαν την ανωτερότητά τους μέσα στο γήπεδο αλλά και το γιατί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Το Μακροχώρι από την άλλη προβλημάτισε με την εμφάνιση που πραγματοποίησε αφού δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τα αναμενόμενα, ηττήθηκε σε όλους τους τομείς από την γηπεδούχο ομάδα και απείλησε δυο φορές σε όλο το παιχνίδι την εστία του Παλιούρα.
Το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων σημειώθηκε από τον συνήθη ύποπτο της Αλεξάνδρειας και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Δημήτρη Καφέ στο 27’ σε μία φάση την οποία είχαν προβάρει με τον Βαλδήρ 18 λεπτά νωρίτερα. Ο Θωμαΐδης στο 35’ με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Αλεξάνδρειας ενώ ο Δελιορίδης 9 λεπτά αργότερα ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 3-0. Με το «καλημέρα» του 2ου ημιχρόνου ο Θωμαΐδης και πάλι έκανε το 4-0 μετά από καταπληκτική ενέργεια του Μαντζιαρίδη ενώ το 5-0 σημείωσε ο Καφές στο 85’. Το μόνο που κατάφερε το Μακροχώρι ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής δύο λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: