Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΘΑΣ- ΜΙΧΑΛΑΚΑΣ

Με πλήρη σαφήνεια και σοβαρότητα οι δυο παράγοντες της ΑΕ Αλεξάνδρεια Γ. Μιχαλάκας και Στ. Μπούθας καθόρισαν τον έναν και μοναδικό στόχο της Αλεξάνδρειας που είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική.
Ο νέος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μίλησαν στο ράδιο Αλεξάνδρεια και είπαν ότι ο φετινός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.
Μάλιστα, ο Γ. Μιχαλάκας τόνισε ότι έχει ενθουσιαστεί από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και μιας και δεν ήταν από την αρχή στο συμβούλιο θεώρησε ότι πρέπει να συμμετάσχει στην προσπάθεια της ομάδας ώστε να πετύχει τον στόχο της.
Επίσης τόνισαν και οι δύο την συμμετοχή των δυο παραγόντων Απατσίδη- Τάκη που πλέον μετέχουν στο νέο ΔΣ και είπαν ότι είναι καθοριστική και ότι αποτελεί η συμμετοχή τους ελπίδα στην επίτευξη του στόχου της ομάδας.
Ο Στ. Μπούθας μίλησε και για την ποιότητα των παιχτών και είπε ότι όλα τα παιδιά είναι άριστοι χαρακτήρες και αυτό είναι που κάνει την διαφορά. Αναφερόμενος στον Κ. Αλεξανδρίδη είπε ότι είναι ένας πετυχημένος προπονητής και η σημερινή εικόνα της ομάδας οφείλεται εν πολλοίς σε αυτόν αφού πιστώνεται τις επιλογές των νέων παιχτών που εντυπωσιάζουν.
Τέλος, και οι δυο αναφέρθηκαν στην απαραίτητη συμμετοχή του κόσμου τον οποίο και κάλεσαν να πάει στο γήπεδο.
Στο νέο ΔΣ της ομάδας συμμετέχουν:
Θ. Κολοθάς, πρόεδρος, Ν. Αδαμίδης αντιπρόεδρος, Αργ. Πανταζόπουλος δ. σύμβουλος και οι: Μιχαλάκας Γ, Απατσίδης Γ, Τάκης Ν, Στ. Μπούθας, Γ. Τσουμάρας, Σισμανίδης Μελ (γραμματέας), Ναλμπάντης Κ και Πάπογλου Στρ είναι μέλη με διάφορα καθήκοντα ο καθένας εξ αυτών.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΤ. ΜΠΟΥΘΑΣ
Ένα άτυχο περιστατικό διαδραματίστηκε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
Ο γεν. αρχηγός της ομάδας της Αλεξάνδρειας υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο Θ. Κολοθά αφού δέχτηκε, όπως είπε, παρέμβαση από άλλο μέλος της διοίκησης στο έργο του.
Ο πρόεδρος θορυβήθηκε και έψαχνε με αγωνία τον συνεργάτη του αλλά αδυνατούσε να τον εντοπίσει. Ωστόσο πρυτάνευσε η λογική και το ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων και όλα έληξαν ομαλά.
Κλείνοντας το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρειας να πούμε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αναλάβει ρόλο στην ομάδα ο γνωστός παράγοντας Νίκος Μπενής. Ο έμπειρος παράγοντας θα απαντήσει μέσα στην εβδομάδα και είναι προφανές ότι θα αναλάβει ρόλο αντίστοιχο με αυτόν του Στ. Μπούθα ως γενικός αρχηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: