Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

- Μόνος του έμεινε ο πρόεδρος Θ. Κολοθάς μετά την παραίτηση Γ. Θεοχάρη.
Παραιτήθηκε ο Γιώργος Θεοχάρης από την διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας. Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους αν και αυτοί δεν υπάρχουν όπως όλοι γνωρίζουμε.
Ο έμπειρος παράγοντας ήρθε σε ρήξη με τον πρόεδρο της ομάδας Θ. Κολοθά για ένα αστείο, κατά την προσωπική μου άποψη θέμα. Ο πρόεδρος λειτούργησε κατά τρόπο που εξέθεσε τον συνεργάτη του ενώ θα έπρεπε να λειτουργήσει διαφορετικά και συνεννοηθεί μαζί του. Δεν το έπραξε και ήρθε η ρήξη.
Αυτή τη στιγμή, ο Θ. Κολοθάς βρίσκεται μόνος του στη διοίκηση της ομάδας που αγωνιστικά πάει περίφημα ενώ στον οικονομικό τομέα πάσχει και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.
Ναι μεν υπάρχουν οι χορηγοί αλλά θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν θα καλύψουν το συνολικό ποσό αυτοί και ότι θα πρέπει η διοίκηση να βρει τα υπόλοιπα χρήματα.
Δεν μπορώ να κατανοήσω, να αντιληφθώ τον τρόπο που θα συμβεί αυτό όταν στην διοίκηση έμεινε μόνος του ο Θ. Κολοθάς που όσο και να προσπαθήσει είναι βέβαιο ότι δεν θα τα καταφέρει.
Συνεπώς χρειάζεται άμεση ενίσχυση της διοίκησης με άτομα που μπορούν να προσφέρουν, να πάρουν την ομάδα επάνω τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έγινε μια κρούση σε τέσσερα άτομα, καταξιωμένα και γνώστες του χώρου, να μπουν στην διοίκηση. Πρόκειται για τους κ. Πανταζόπουλο Αργ., Αδαμίδη Ν., Μιχαλάκα Γ. και Τσουμάρα Γ.
Τις επόμενες μέρες θα δούμε αν και κατά πόσο θα περπατήσει αυτή η προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: