Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Δ ΄ΕΘΝΙΚΗ. ΝΑΟΥΣΑ- ΣΒΟΡΩΝΟΣ 0-1

Κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα για τη Νάουσα 1-0 μέσα στο Δημοτικό Στάδιο από τον Σβορώνο, στην 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου έδειξε ότι ακόμη ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα. Εκτός από τα πρώτα 20 λεπτά όπου έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ήταν νευρική και άστοχη. Στην επίθεση οι επιθε-τικοί της ήταν αργοί (κυρίως ο Χατζηβαλσάμης), ενώ μοιραίος παίκτης ήταν ο Χριστάρας που έχασε αρκετά τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Η Νάουσα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι και ο Πίτος έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Αντιθέτως ο Σβορώνος ήταν μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κέρδισε το κέντρο του γηπέδου, έπαιξε ποδόσφαιρο με περισσότερες χαμηλές πάσες, ήταν ψυχωμένος και κέρδισε δίκαια, σκοράροντας στο 20’ λεπτό με τον καλύτερο του παίκτη Ιωάννη Μυστακίδη.
Από τη Νάουσα ξεχώρισε μόνο ο Αδάμος Βλαχοδήμος στο πρώτο ημίχρονο και ο Χριστάρας. Από το Σβορώνο που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση δεν υστέρησε κανείς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαμιανίδης από το Σύνδεσμο Μακεδονίας με ε βοηθούς τους Αϊναλή και Καλεμκερίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: