Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» - ΦΕΣ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ΣΚΥΔΡΑΣ 3 – 2

(19 – 25), (23 – 25), (25 – 18), (25 – 16) (15 – 4) Διάρκεια 125΄
Τσαγκαλίδης Επαμεινώνδας (προπονητής)
– Θεοδωρακοπούλου Μ., Γιαγκούση Κ., Χόκια Ε., Δάμκαλη Α., Καραγκιοζοπούλου Ε., Χατζοπούλου Δ., Δρίζη Ε, Δρένου Ν., Κυριαζοπούλου Ε., Θεοδωρακοπούλου Β., Μαστοροδήμου Ν., Καραβιώτη Ν., Μπλαχάβα Μ. (λίμπερο)
Με νίκη συνέχισαν οι κορασίδες του ΓΑΣ στο πρωτάθλημα της κατηγορίας κορασίδων της ΕΣΠΕΜ. Η ομάδα του κ. Τσαγκαλίδη επιβλήθηκε με 3-2 σετ της ομάδας του Αριστοτέλη Σκύδρας στον αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της πόλης μας.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον προπονητή της ομάδας να εμπιστεύεται στην αρχή τις μικρές του τμήματος (ουσιαστικά την ομάδα των παγκορασίδων) που στον προηγούμενο αγώνα έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στην Κ. Βρύση και οι οποίες ξεκίνησαν αρκετά καλά κοντράροντας τις αντίπαλες μέχρι το 16-17 εκεί κάποια λάθη έφεραν το σετ στις αντίπαλες. Στο δεύτερο σετ πέρασαν στο παιχνίδι οι μεγαλύτερες οι οποίες άργησαν να προσαρμοστούν με αποτέλεσμα να χαθεί και αυτό το σετ με καθοριστικό το ρόλο της διαιτησίας που είχε στο σημείο αυτό πολλά λανθασμένα σφυρίγματα. Στη συνέχεια οι παίκτριες ηρέμησαν και μπαίνοντας με σοβαρότητα κέρδισαν πολύ εύκολα τα επόμενα σετ παίζοντας κατά διαστήματα φανταστικό βόλεϊ, βασιζόμενες στο μεγαλύτερο μέρος στην ποιοτική ανωτερότητα και τις εμπειρίες των μεγαλύτερων σε ηλικία, δείγμα του ταλέντου και της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα κερδίζοντας τα χειροκροτήματα των αρκετών φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στην κερκίδα.
Από την ομάδα πολύ καλή εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα της Θεοδωρακοπούλου Μ. και την ακολούθησαν σε απόδοση η Γιαγκούση Κ. που πήρε τους περισσότερους πόντους αφού απελευθερώθηκε μετά το τρίτο σετ, όπως και η Χόκια που εκτός των άλλων είχε και πολύ καλά σερβίς. Από τις μικρότερες στάθηκαν καλύτερα η Καραγκιοζοπούλου Ε., η λίμπερο Μπλαχάβα Μ. και η Δάμκαλη Α.. Με καλές και κακές στιγμές οι υπόλοιπες που χρησιμοποιήθηκαν από τον κ. Τσαγγαλίδη, η Δρίζη Ε. ως πασαδόρος, η Χατζοπούλου και η Καραβιώτη. Σίγουρα οι δυνατότητες των μικρών αθλητριών είναι αρκετά καλύτερες από αυτές που έδειξαν στο συγκεκριμένο αγώνα και πιστεύουμε ότι αυτές θα τις δείξουν στη συνέχεια όταν θα έχουν αποκτήσει τις παραστάσεις και αποβάλλουν το δικαιολογημένο άγχος της απειρίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: