Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Α1 ΕΠΣΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ- ΚΛΕΙΔΙ 3-1

Πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο του Σταυρού μεταξύ των ομάδων ΣΤΑΥΡΟΣ-ΚΛΕΙΔΙ. Ο Εθνικός Κλειδίου είχε πολλές ευκαιρίες με τους ΚΑΙ-ΜΑΚΑΜΙΔΗ ΤΙΜΟ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Δ., ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΒΑΣ. ΤΟΠΟΥΖΗ ΝΤΕΝΗ αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί.
Το σκορ άνοιξε ο Εθνικός Κλειδίου μόλις στο 3' λεπτό με τον ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗ ΤΙΜΟ με ωραίο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Ο Σταυρός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 11' λεπτό με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Το ημίχρονο έληξε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ο Εθνικός Κλειδίου βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση και δημιουργούσε ευκαιρίες σε μια ξαφνική επίθεση ο Σταυρός κατάφερε να κερδί-σει ένα καθαρό πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ΓΟΛΣΟΥΖΙΔΗΣ στο 71' λε-πτό και έγινε το σκορ 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σταυρός πάλι με μια αντεπίθεση έκανε το τελικό 3-1 με τον ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.
Ο Εθνικός Κλειδίου διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του Διαιτητή του αγώνα ΒΡΕΣΚΑ Γ. ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Κλειδίου και στο δεύτερο ημίχρονο ανέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από πίσω (κόκκινη κάρτα για όσους γνωρίζουν τον κανονισμό) στον ΦΥΛΑΚΤΟ ΕΥΑΓΓ. (από τους καλύτερους παίκτες του Εθνικού) και μάλιστα όχι μόνο δεν έδωσε τουλάχιστον κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Σταυρού που έκανε το φάουλ αλλά "κιτρίνησε" μόνο τον ΦΥΛΛΑΚΤΟ ΕΥΑΓΓ. για την δικαιολογημένη διαμαρτυρία του. Και ολοκληρώνο-ντας ο κ. ΒΡΕΣΚΑΣ Γ την εμπάθειά του προς τον παίκτη που είχε αντικατασταθεί στο 78' λεπτό και βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του έδειξε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και στην συνέχεια κόκκινη.
Καλύτεροι παίκτες από τον Εθνικό Κλειδίου ήταν οι ΦΥΛΑΚΤΟΣ ΕΥΑΓΓ, ΚΑΙΜΑΚΑ-ΜΙΔΗΣ ΤΙΜΟΣ , ΤΟΠΟΥΖΗΣ ΝΤΕΝΗΣ, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. χωρίς όμως να υστερήσουν όλοι οι άλλοι.
Από τον Σταυρό καλύτεροι ήταν οι ΓΟΛΣΟΥΖΙΔΗΣ, ΤΟΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ.
Σταυρός: ΛΥΧΝΑΣ, ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΔΕΔΙΝΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΓΙ-ΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΔΥΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΥΛΤΣΗΣ, ΠΑΠΑΣ, KOTSAGOGOS (46' ΓΟΛ-ΣΟΥΖΙΔΗΣ), ΤΟΣΚΑ (61' ΝΤΟΓΟΣ), ΤΟΥΤΟΥΤΖΙΔΗΣ (87' ΤΖΙΑΛΙΣ)
Εθνικός Κλειδίου: LAMAS, ΤΟΠΟΥΖΗΣ, ΠΑΡΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗΣ ΑΘ., ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (70' ΚΡΟΥΣΤΑΛ-ΛΗΣ ΒΑΣ.), ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν (83' ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.)., ΚΑΙΜΑΚΑΜΙΔΗΣ ΤΙΜΟΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΩΗΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣ., ΦΥΛΑΚΤΟΣ ΕΥΑΓΓ. (78' SHOPOV).

Ντάνης Χ. Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: