Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» 0 – 3

(13 – 25), (15 – 25), (10 – 25), Διάρκεια 70΄
Μυλωνάς Αργύρης – Τσαγγαλίδης Επαμεινώνδας (προπονητές) – Θεοδωρακοπούλου Μ., Γιαγκούση Κ, Σβέδρακ Ν, Κυνηγοπούλου Ε, Γελαστοπούλου Ρ., Χόκια Ε., Ζγκούρα Π. (λίμπερο), Καραγκιοζοπούλου Ε. Χατζοπούλου Δ. Μπλαχάβα Μ.
Με νίκη στο κλειστό της Μελίκης, απέναντι στην τοπική ομάδα, έκλεισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος νεανίδων του Α΄ ομίλου της ΕΣΠΕΜ.
Με τη νίκη της αυτή η ομάδα νεανίδων του ΓΑΣ τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και πέρασε στην τελική φάση του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας της κατηγορίας, τις ομάδες του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών που προκρίθηκε από το Β΄ όμιλο και πιθανόν τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας από τον Γ΄ όμιλο.
Η εμφάνιση των αθλητριών του Μυλωνά, χωρίς να φθάσει σε ψηλά επίπεδα, δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στις αντίπαλες να αμφισβητήσουν την δεδομένη ανωτερότητα της ομάδας μας φθάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.
Από τις αθλήτριες που χρησιμοποίησε ο προπονητής τους η πασαδόρος Μ. Θεοδωρακοπούλου διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι μοιράζοντας τις επιθέσεις σε όλες τις παίκτριες με αποτέλεσμα να υπάρχει επιθετικός πλουραλισμός. Πολύ καλά τα πήγαν οι δύο κεντρικές Γελαστοπούλου Ρ. και Ζβέδρακ Ν. οι οποίες επικράτησαν στο φιλέ κυρίως με τις επιθέσεις πρώτου χρόνου. Οι ακραίες Κυνηγοπούλου Ε. και Χόκια Ε. με αρκετές καλές στιγμές παρότι δεν έφθασαν σε απόδοση προηγούμενων παιχνιδιών. Η διαγώνιος Γιαγκούση δεν είχε απέναντι της κάποια αντίπαλο να την προβληματίσει και τελείωνε εύκολα τις φάσεις. Η λίμπερο Ζγκούρα Π. δείχνοντας σοβαρότητα είχε ένα εύκολο έργο βγάζοντας τις περισσότερες πρώτες μπάλες. Επίσης η διαφορά δυναμικότητας με την αντίπαλο επέτρεψε στον προπονητή να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στις μικρότερες Χατζοπούλου Δ. και Καραγκιοζοπούλου Ευ. δείχνοντας ένα αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο κυρίως επιθετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: