Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΣΚΟΝΤΑΨΕ Η ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΟ ΒΑΤΕΡΟ

Πολύ καλή εμφάνιση και ισοπαλία 1-1 για τη Νάουσα μέσα στον Εθνικό Βατερού, στην 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ Εθνικής, ενώ την ήττα γνώρισαν τα Λευκάδια με 3-2 στην έδρα τους από τον Βατανιακό.
Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Σβορώνο, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και το 1-1 την αδικεί. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ενώ έχει παράπονα από την διαιτησία του Μαστροδήμου ο οποίος απέβαλλε αυστηρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου τον Πετράκο.
Η Νάουσα κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν μετά από σέντρα ο Χαντούρης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στην μεγάλη περιοχή και ο Παπαστεργίου βγήκε πίσω από την άμυνα, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλασέ έκανε το 0-1.
Στο 65’ η ομάδα της Κοζάνης κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Ζηνόβιος σούταρε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά και πλάγια ο Φωτιάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσίγκα κάνοντας το 1-1. Από τη Νάουσα καλύτερος της παίκτης ήταν ο Παπαστεργίου, ενώ πολύ καλά πήγαν και οι Πίτος, Ζούρκος και Ευθυμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: