Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Α2 ΕΠΣΗ: ΛΟΥΤΡΟΣ- ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 2-0

Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου αγώνα μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και των Παλατιτσίων. Η ομάδα του Λουτρού παίζοντας πιο καλά και ψυχωμένα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε και πήρε την νίκη με δυο τέρματα που πέτυχαν οι Συρόπουλος Κώστας μόλις στο 2΄ όταν με κοντινό πλασέ παραβίασε την εστία του Βατσάχα. Ακόμη ένα τέρμα πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος Βαγγέλης όταν του έδωσε πολύ ωραία κάθετη πάσα ο Πετικόπουλος και στο 62΄ έγραψε το 2-0.
Στο 74΄ ο διαιτητής Καρυπίδης απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Πετικόπουλο που ήταν γι αυτόν η πρώτη του αποβολή στην ποδοσφαιρική του διαδρομή.
Η διαιτησία των Καρυπίδη, Γκούμα- Χαντζαρίδη ήταν καλή.
ΛΟΥΤΡΟΣ: Παπαδόπουλος Αντ., Συρόπουλος Κ. (87΄Αργιαντόπουλος), Πετικόπου-λος, Μουστακόπουλος, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (75΄Σταυρής), Αναστασόπουλος (61΄Αντζελίν), ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Παπαδόπουλος Ευ., Χρυσάφης, ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ: Βατσάχας, Κακαγιάννης, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Βαρβιτσιώτης, Τσαπράνης Θ., ΤΣΑΠΡΑΝΗΣ Βασ., Σουλέμι, ΔΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, Αναγνωστόπουλος (83΄Τσαρτσαρής), Μαντζίρης, Τσαπράνης Θεο (61΄Τσούπρος).

Βασίλης Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: