Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-1

Απόλυτα δίκαιη ήταν η ήττα της Αλεξάνδρειας από την νεανική και δυναμική ομάδα του Εθνικού Κατερίνης που μπήκε στο γήπεδο και αντιμετώπισε τους γηπεδούχους ως ίσο προς ίσο γιατί οι παίχτες του θέλουν να κρατηθούν στην κατηγορία. Ο Εθνικός πήρε τη νίκη με ένα τέρμα που πέτυχε ο Ευσταθιάδης και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ αν ήταν πιο εύστοχοι οι επιθετικοί του στην κόντρα που βγήκαν πολλές φορές.
Η Αλεξάνδρεια μπήκε νωθρά και εκτός των ελαχίστων για γκολ ευκαιριών οι παίχτες της αναλώθηκαν σε ανούσιες ενέργειες, μακρυά από τον καλό εαυτό τους. Ασύνδετοι, χωρίς κυκλοφορία της μπάλας, άτονοι στο παιχνίδι τους λες και περίμεναν να γίνει το γκολ με κάποιον μαγικό τρόπο.
Οι φιλοξενούμενοι διαβασμένοι περιόρισαν δραστικά τα ατού της ομάδας Πιπινίκα και Συμπεθέρη και Γασπαράτο και δεν τους έδωσαν την δυνατότητα να απειλήσουν της εστία του πολύ καλού Σαρποτά.
Η Αλεξάνδρεια στο 5΄ με τον Γασπαράτο απείλησε όταν δέχτηκε πάσα του Πιπινίκα και έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ που όμως έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σαρποτά. Μόλις στο 8΄ ο Ευσταθιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ένα ασθενές σουτ παραβίασε την εστία του Καρασαβίδη γράφοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Η Αλεξάνδρεια έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Γασπαράτος από αριστερά και μέσα στην περιοχή έπιασε ένα ωραίο σουτ αλλά ο Σαρποτάς έβγαλε με πολύ ωραία προσπάθεια.
Η Αλεξάνδρεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει παρά τις κινήσεις από τον πάγκο και τον Χρ. Τερζίδη που πέρασε στον αγώνα τους Νιάκα και Γίδαρη στη θέση των Μπαστάκη και Μαντζιάρη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Μπαστάκης (61' Νιάκας), Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Ιτούδης, Τσέος, Συμπεθέρης, Τσακτάνης, Πιπινίκας, Γασπαράτος, Ματζιάρης (71' Γίδαρης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Σαρποτάς, Θεοδοσιάδης, Δερμίσης, Ζαπουνίδης, Τζιάμας (51' Μαγκλάρας), Παπαβασιλείου, Γκουνταμάνης, Ζυγόπουλος, Τάσιος (61' Κλιάνης), Μπεκιάρης, Ευσταθιάδης (62' Συρανίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: