Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΚΑΘΙΑ- ΝΑΟΥΣΑ 2-1. ΝΙΚΗΣΕ Ο ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ

Οι 250 περίπου φίλαθλοι που είδαν σήμερα το μεσημέρι το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Αγκαθιάς και Νάουσας σίγουρα αποζημιώθηκαν με το θέαμα. Η τοπική ομάδα πέτυχε το στόχο της που ήταν η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών επί ενός αντιπάλου με τον οποίον έχει ανοίξει μια βεντέτα θα λέγαμε όταν προ τετραετίας τη νίκησε σε κείνο τον σπουδαίο αγώνα στο ίδιο γήπεδο που ήταν σαν τελικός της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας παρουσία 3 και πλέον χιλιάδων θεατών!
Σήμερα, οι παίχτες του νεοπροσληφθέντος Κερλίδη, έπαιξαν καλά αλλά βρήκαν απέναντί τους τους παίχτες της Νάουσας που κινήθηκαν σε υψηλά στάνταρς με αποτέλεσμα να προκύψει καλό θέαμα για τους φιλάθλους.
Οι φάσεις είναι αρκετές εκατέρωθεν και εναλασσόμενες με πιο χαρακτηριστική αυτή του 32΄ όταν ο Ζούρκος της Νάουσας σουτάρει από κοντά και βρίσκει δοκάρι και στην κόντρα η Αγκαθιά με τον Τσούπρο χάνει μοναδικό τετ α τετ για να πετύχει τέρμα.
Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα αλλά με πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάουσα για ανεξήτους λόγους κλείστηκε και η ΝΙΚΗ πήρε χώρο και πίεσε με συνέπεια στο 48΄ σε σουτ του Πατρίκα να αναγκάσει τον Παπαδόπουλο να αποκρούσει και να στείλει το πρώτο απειλητικό μήνυμα. Επτά λεπτά αργότερα, στο 55΄ ο Λαμπριανίδης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή της Νάουσας και αφύλακτος πιάνει πλασέ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, 1-0.
Η Νάουσα προσπαθεί να αντεπιτεθεί και το καταφέρνει αφού η ΝΙΚΗ της δίνει χώρο. Στο 60΄ απειλεί με τον Σταυρίδη που έπιασε ωραία κεφαλιά αλλά ο Κίτσας έδιωξε δύσκολα και στο 80΄ ισοφαρίζει με τον Χαντούρη που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με κοντινό πλασέ.
Η ομάδα του Αργυρίου συνεχίζει την πίεση αφού η ισοπαλία δεν της αρκεί. Στο 82΄ ο Χατζηβαλσάμης πιάνει κοντινή κεφαλιά αλλά και πάλι ο πολύ καλός Κίτσας διώχνει εξ επαφής για να απαντήσει η Αγκαθιά αμέσως μετά με τον Λαμπριανίδη που χάνει τετ α τετ.
Η Νάουσα θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλο τέρμα τόσο με τον Χαντούρη όσο και με τον Βλαχοδήμο στο 75΄ και στο 78΄ αλλά επειδή η μπάλα κάνει παιχνίδια, στο 86΄ ο διαιτητής υποδεικνύει πέναλτι με τη βοήθεια του βοηθού του και ο Ντάμτσιο δίνει τη νίκη στην ομάδα του.
Η υπόδειξη του πέναλτι προκαλεί τις διαμαρτυρίες του Αργυρίου και ο διαιτητής τον αποβάλει...
Η διαιτησία των Τσακαλίδη, Δημητρίου- Πασαλή από τον ΣΔ Χαλκιδικής ήταν καλή.
ΑΓΚΑΘΙΑ: Κίτσας, Κουβατσίδης, Πατρίκας, Πατρίκας Γρ., Κουκουλής, Λαμπριανίδης (75΄ Κουκλής), Μπάκανος, Μελιόπουλος, Τσιούπρος (80΄Τσατσαρής), Ντάμτσιος, Ρίσσου.
ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Χριστάρας, Περηφανόπουλος, Σταυρίδης, Πετράκος, Ζούρκος, Παπαγεωργίου, Δουλγερίδης (62΄ Χατζηβαλσάμης), Χαντούρης, Βλαχοδήμος, Ευθυμιάδης.

1 σχόλιο:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΡΛΙΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ.