Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

NIKEΣ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑ

Μεγάλες νίκες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχαν Νάουσα και Λευκάδια κερδίζοντας τη Σειρήνα Γρεβενών(εκτός) και τον Μακεδονικό Φούφας (εντός) αντίστοιχα, στην 18η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.
Στα Γρεβενά, η νίκη της ομάδας του Βασίλη Αργυρίου γίνεται ακόμη πιο σημαντική διότι η Νάουσα αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 15’ του παιχνιδιού όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δουλγερίδης. Παρ’ όλα αυτά η Νάουσα αγωνίστηκε πολύ έξυπνα, ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Έτσι, στο δεύτερο ημίχρονο ο Κώστας Παπαδόπουλος κατάφερε να σκοράρει στο 80’ και η Νάουσα πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης. Από τη Νάουσα οι Περηφανόπουλος, Πίτος, Αργυρίου, Παπαστεργίου και Χαντούρης.
Στα Λευκάδια η ομάδα του Τόλη Τερζή με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έξαρχο κέρδισε δίκαια με 3-1 τον Μακεδονικό Φούφας μετά από καλή εμφάνιση. Τα γκολ της ομάδας των Λευκαδίων πέτυχε ο Θωμάς Τρούπκος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Κώστας Έξαρχου που πέτυχε δυο γκολ (το ένα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι)
ΠΗΓΗ: ΝΑΟΥΣΑ news.

Δεν υπάρχουν σχόλια: