Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε τα τελευταία 24ωρα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, παραμονές μάλιστα ενός κρίσιμο αγώνα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Αρβανιτίδης βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας!
Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του, οι φήμες αυτή τη φορά είναι πέρα για πέρα αληθινές, αφού εκτός του ότι ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» είναι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας, δέχεται ισχυρές πιέσεις από συγγενικά του πρόσωπα να αποχωρήσει.
Η περίπτωση του Στέφανου Γαϊτάνου, που είδε το φως της δημοσιότητας, έχει δόση αλήθειας, μόνο που ο ίδιος δεν θέλει να αναλάβει την προεδρία αλλά να πάρει χωρίς αντίτιμο τις μετοχές του Γ. Αρβανιτίδη, και να αναλάβει να βρει ανθρώπους που θα ηγηθούν του νέου διοικητικού σχήματος, χωρίς να αποκλείεται ανάμεσα σε αυτούς να βρίσκονται και κάποιοι παλιοί παράγοντες της ομάδας.
Άγνωστο μέχρι στιγμής είναι τι θα γίνει με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, όπως και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ αυτό που ακούγεται είναι ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος ισχυρός οικονομικός παράγοντας, η ομάδα θα πάει σε μια λύση όπως πριν από ένα χρόνο, δηλαδή με χαμηλό μπάτζετ και παίκτες στην πλειοψηφία τους Βεροιώτες στην καταγωγή!
Στασιμότητα στα μεταγραφικά
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, όπως είναι λογικό παρατηρείται στασιμότητα, αφού κανείς δεν γνωρίζει το τι μέλη γενέσθαι. Άγνωστο είναι τί θα γίνει με τους δυο παίκτες που ήρθαν για να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τους με τη «Βασίλισσα», τους Συμεωνίδη και Κουτσοσπύρο, οι οποίοι συνεχίζουν να προπονούνται με την ομάδα και να βρίσκονται σε αναμονή…
ΠΗΓΗ: ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: