Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΚΑΘΙΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-2. ΔΙΚΑΙΟ "ΔΙΠΛΟ" ΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ

Απόλυτα δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα της συνάντησης Αγκαθιάς- Καστοριάς αφού οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα ως το σφύριγμα της λήξης είχαν την υπεροχή και συνεχώς δημιουργούσαν ευκαιρίες για γκολ. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής αφού η Αγκαθιά εξ αρχής δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τα ατού της Καστοριάς η οποία πήρε το κέντρο και συνεχώς δημιουργούσε φάσεις κυρίως με τον Τζώτζιο που πέτυχε και το νικητήριο τέρμα.
Η Καστοριά προηγήθηκε μόλις στο 2΄ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου που πρόλαβε την έξοδο του νεαρού Κύρου παγώνοντας το γήπεδο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πίεσαν χωρίς όμως συντονισμό και θα έλεγα άναρχα βασιζόμενοι σε ατομικές προσπάθειες. Στο 15΄ η μπάλα έφτασε στον Λαμπριανίδη που από 35 μέτρα έπιασε ένα φοβερό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» του Σίσκου.
Η ισοφάριση έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους που συνέχιζαν να πιέζουν αλλά δεν δημιούργησαν την κλασσική ευκαιρία σε αντίθεση με την Καστοριά που ως το τέλος του ημιχρόνου και όντας με παίχτη παραπάνω από το 38΄ αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κουκουλής για χτύπημα εκτός φάσης στον Τζώτζη, δημιούργησαν φάσεις για γκολ αλλά ο καλός σήμερα Κύρου και η τύχη δεν τους επέτρεψε να σκοράρουν.
Στην επανάληψη η Αγκαθιά από το 73΄ έπαιξε με 9 παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Βαλδήρ και περιορίστηκε να αμύνεται με νύχια και με δόντια. Όσο πλησίαζε η λήξη του ματς τόσο φαινόταν ότι οδηγείται σε ισοπαλία αφού η συνεχής πίεση της Καστοριάς δεν μεταφράζονταν σε γκολ έως ότου ήρθε το 85΄ και ο Τζώτζης έγραψε το 1-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Αμέσως μετά το τέρμα της Καστοριάς ο διαιτητής απέβαλε τον Πετρόπουλο της Καστοριάς που είχε γίνει αλλαγή και ήταν στον πάγκο της ομάδας του διότι πανηγύρισε προκλητικά το τέρμα προς τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Η Καστοριά είχε στο 81΄ ακόμα μια αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Λίτσκα η οποία όμως δεν της κόστισε.
ΑΓΚΑΘΙΑ: Κύρου, Κούκλης, Πατρίκας Θ, Πατρίκας Γρ., Ντάμτσιος (71΄ Τσαρτσαρής), Λαμπριανίδης, Μελιόπουλος, Βαλδήρ, Τσούπρος, Κουκουλής, Μπάκανος.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Σίσκος, Παπαδόπουλος, Τάντσης (87 Μπαμπάνης), Παναγιωτίδης, Φλινδρας, Σαββαϊδης, Τσαμτσάκης, Λίτσκας, Πετρόπουλος (75' Αναγωστόπουλος), Τσούκλης, Τζιώτζης (90+2' Μπαϊρακτάρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: